ruyadandunyaya Ervaerva o kadar haklısınız keşke sırf parası için değil de severek yapsalar işlerini sonuçta sağlık bu en çok morale ihtiyacımız oluyo umarım bu doğumunuz da çok iyi sağlıkçılar denk gelir size ❤️
busra1485 Esmabozkurt benim doktorum 20 haftalıkken planladı direk bayıltıp yani genel anesteziyle sezeryan yapacağını, şeker hastasıyım ben hipoglisemi epiduralle strese girersin şekerin düşer o yüzden bayıltıp sezeryan yapalım dedi ben de kabul ettim yapılıyor yani
ElifAtas29 Ah ne güzel anlatmışsınız bende hem hemşire hemde anestezistim ortak noktamız çokmuş ☺ 36.haftamdayım inşallah bende sağlıkla kızıma kavuşurum, Rabbim sizi esirgesin 🤲🏻☺
ruyadandunyaya ElifAtas29 bu meslekte olup bişeyler bilmek daha çok korkutuyo bizi hiç bilmeden yaşasak daha az korku olur 🤗 çok teşekkür ederim size de sağlıklı doğumlar diliyorum 🥰
Bhjjjjjj Sağlıkla büyüsün bebeğiniz 😍😍bnde şunu merak ettim göğüs kapağı sütü topluyor yazmışsınız hangi model tam olarak bnm 2 doğumda da göğüs yaram olmuştu çok fena bu sefer önlem almak istiyorum
Meltemmkbs Bhjjjjjj bende gebeyim Philips in göğüs kalkanını aldım oda sütü topluyor ablam kendi hamileliğinde kullanmıştı bana da o önerdi o markayı aldım ablam çok memnundu biriken sütü de bebeğe tekrar veriyordu zaten
ruyadandunyaya Kubra5256 yazdıklarımda samimiydim ne mutlu bana size küçükte olsa faydam dokunmuş ❤️🌸
Sevil_mavi ruyadandunyaya merhabalar öncelikle bu güzel hikaye için teşekkür ederim. Hayırlı uğurlu olsun🙏🥰şunu soracaktım. Bende pilates yapıyorum uzman eşliğinde fakat boynuna kordonun donanmasıyla egzersizlerin ilgisi var mı onu tam anlamadim kafam takıldı. Teşekkürler
ruyadandunyaya Sevil_mavi pilatesle alakası olduğunu düşünmüyorum zaten tam olarak nasıl dolandı onunla bilmiyorum belki hiç egzersizlerle alakası yoktur zaten ben pilates dışında başka şeyler yapmıştım daha çok onlardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum pilatesi hamilelikten önce de yapıyordum ve hiç ara vermedim hatta kaslarımın sıkılığını söyledi doktorlar hangi sporu yaptığımı sordular pilates yaptığımı söyledim devam et böyle dediler onun için pilatesle ilgili değil siz de endişe etmeyin yanlış aksetmiş olabilirim 🌸 güzel dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederim size de şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum ❤️🙏🏻
Sevil_mavi ruyadandunyaya çok teşekkür ederim aydınlattığınız için🙏🥰 iyi ki sizin gibi pozitif insanlar var 🙏 sağolun
2021mertaras ruyadandunyaya sigara icip icmemek verilen anesteziyi etkiliyormu? Ben sigara kullaniyorum ama eşim bilmiyor hamileligimin 6.ayinda başladim malesef bana sorduklarinda icmiyorum demek zorundayim o yüzden sordum
ruyadandunyaya 2021mertaras lütfen sigaraya sonradan başladıysan bağımlı olmadan bırakın eğer bırakamıyorsanız da ameliyattan bi hafta önce bırakın ameliyathanede de doktorunuza söyleyin mutlaka 🌸