Ezgiii11 İskenderun’da bir doktora gittim daha önce erekn dogum oldu dikiş atılması gerek doktor bana 2 ci kayıptan sonra atılıyor dedi umursamadı ve İskenderun’da başka doktor var mı. ??
2pasam03 Ezgiii11 cnm bnim bundan iki yol önce bnimde erken doğum oldu dikiş faln atılmadı iki hafta önce dogum yaptım yine öyle bisey denmedi komsumun ilk çocuğu 27.den sonra dikiş atılmış ama 2.çocuğunda hic birsey yapılmadı normal zamanında oldu
Ezgiii11 2pasam03 valla normalde yumusaklık var rahim agzonda bende kac doktor soyledi bu adamı ıkna edemedim sinir etti beni bebek suanda aşağda oldugunu soyledi birde enfeksyonu gyno diye bir iki tane fitil verid kullan diye kullanayım mı bilmedim 9 hftalık hamileyim
2pasam03 Ezgiii11 Hi snin baska sorunlarında var o zaman canm baska bi doktora daha muayene ol sen en iyisi ama bi arkadasimda ilerleyen haftalarda atılmıştı dikis
Ezgiii11 2pasam03 valla canım bana hiç birşey kesin konudmadı olabilirse olmaya bilirden20 haftaya gelsem kese buyumus oluyor bizim bebeklerimiz denek değil ki