Nigar1134 zumraylayolculuk_1 ya çok teşekkür ederim, inanın içimi o kadar rahatlattınız ki, sırf bu yüzden dün karar verdim yarın doktora gidip sezeryan için gün alacam diye, ama şimdi normal doğumu denemeliyim diyorum, tekrar teşekkür ederim 💜
zumraylayolculuk_1 Nigar1134 rica ederim inanın ben yatıp kalkıp nasıl normal diguracam diye ağlıyordum düşünüp duruyordum ama beynimde bitirmiştim ben normal istiyorum sezeryanin acısı ömür boyu sürecek bakın bir hafta oldu minnosum yanımda ben çektiğim sancıları bile unuttum dikişim içten olduğu için pansumana falan ihtiyacım yok üç gündür evimin işini kendim yapıyorum bebeğimin altını ben temizliyorum kalkirip koymak hepsi çok önemli
Selnyy zumraylayolculuk_1 bende normal düşünüyorum da lavman nasıl oluyor normal doğuma aç mı gitmek gerekiyo yani lavman yaptıktan sonra ıkınırken bir daha gelmiyor mu tuvaletiniz
zumraylayolculuk_1 Selnyy ben bir tost yemiştim lavman yaptılar su gibi şişe var onunla yapıyorlar tuvaletimi yaptım ama ikinmada afedersiniz gene geldi hatta iğrenç diye bir bağırdım 😆😆 hemşireler hayiir iğrenç değil dediler alismislar
Selnyy zumraylayolculuk_1 ayy çok utanıyorum yaa 🙈😂😂 en korktuğum şey bu yüzden sezaryen mi olsam diye düşünmedim değil