elcn4139 bende sezeryanla oldum gelmedi acıya acıya emzirdim öncelikle kesinlikle emzirmekten vazgecme 48. Saat gecti baktım öğlen saatlerinde süt sağma makinesyle cektim bir iki damla çıktı zaten bi göğsümden sadece su gibi geliyordu gene vazgeçmedim 10 15 dk iki göğsü emzir en son ver mama verirsen bebek emmek istemez neyse o gün akşama doğru sıcak hatta kaynar suyla göğsüme kompres yaptım ama sıcak duşta kesinlikle daha cok işe yarar kendinizi yakmadan olabilecek sıcaklıkta bol bol masaj en son içeçek aldım bebeşimin fotosunu aldım kremleri sürdüm sıkıntılı göğsümi sağdım hem azcık sulu geldi hemde kanadı moralimi bozmadım diğer memeye geçtim ümitsiz sagdım hiç bakmadım bi baktım verdiğim mama kadar süt gelmiş nasıl sevindim 2 3 saat sonra diğerine gene bakımımın yaptım kan gelecek diye korkuyordum ama baktım ondanda aynı şekilde sagdım 3.günün sonunda ise mamayı tamamen kestim simdi bile sütüm yetiyor öı diye düşünüyorum ama kakası özellikle günde 5 6 kez çişiniyapıyorsa sıkıntı yok emzirmeye bol sıvı almaya devam 🙏