elcn4139 gün oldu hic gelmiyor cocugu emziriyorum yavruk boşa cekiyor . mama veriyorum şırıngayla nasil gelir acaba süt
AkademisyenAnneee elcn4139 Hastane tipi makina ile sağ tabi öncesinde ılık duş➡️sıcak su torbası ile kompres ➡️Meme masajı ve en son hastane tipi makina ile sağım hemen gelir. 🤌🏻
Mumyy elcn4139 süt yapıcı damlalar var eczanede benim ilk dogumumda o sayede geldi şimdi 2.de hastane çantama koydum deneyin isterseniz
hirahamza65 Canım banyo yap sabunla göğüslerini iyice ovala sonra sıcak tutmaya özen göster bol bol su iç incir ye inşallah gelir sütün
Cansuomerali Bende sağma makinesi vardı devamli gelmesede süt sagmistim 2.gunun sonunda gelmişti. Makine yoksa sizde bol bol de malı emzirin eninde sonunda gelir. Sıcak duş alın göğüslerini e masaj yapin
Ayseenuurr Kabak tatlısı ye Petibör var ya ondan ye çaya batırıp bol bol su iç ve komposto iç bide duşa girip sıcak suyla göğüslerine masaj yap 😘😘
Cansuomerali elcn4139 ilk günler hiç gelmiyordu ama ben gelmiyor diye bırakmadım 2.gunun sonuna doğru az az gelmeye başladı sarı ağız sütü daha sonraları arttı tabi
Cansuomerali elcn4139 eczanede humana çayı var onu içtim bol bol dereotu yedim şu içtim bol bol sıcak duş aldım
haziranin25i elcn4139 mamayi verseniz bile eds yöntemi ile verin Bebeğiniz memeyi unutmaması için. Ten tene temas yapın ve bebeğiniz emerken muhakkak sağım yapmayı deneyin. Zaten diğer seçenekleri Arkadaşlarımız söylemiş
Minikkus00 haziranin25i eds yöntemi nasıl oluyor ? Bende pzt sezeryana gireceğim de süt gelmezee diye arastiriyorm
ada94 elcn4139 hastanelerde özel süt sağmak icin göğüs pompası oluyor . Göğsünüzü bol bol sağdırın süt yolları açılsın 🥰 bu arada gögüs kremi de alın yara olma şansı da var
haziranin25i Minikkus00 süt gelmezse eğer biberona mamasını hazırlayıp göğsüne ince yenidogan için sonda olarak geçiyormuş tıptaki terimi şimdi aklıma gelmedi. Bir ucunu biberona koyup bir ucuna da memenin ucuna koyuyorsun ve bebeğini öyle besliyorsun. YouTube a emzirme destek sistemi yazarsan çıkar kuzum