@Nehirb
@Havvanur42
@Arifcaninannesi
@Taze_gebe arkadaşlar hepinize çok teşekkürler. Dün öğlen 12 gibi hastanede sağım yaptım, iki göğsümden toplam 8 mg kadar süt geldi. Sonra eve çıktık. Yemekti banyoydu derken ben sağım işini aksattım. Bu sırada eşime Bestlak damlayı da aldırdım akşam hemen içtim. Sonra rezene çayı içtim. Bol su da içiyorum bunların yanında. Hastaneden sonra ilk kez akşam 11 gibi sağım yapabildim, damlayı kullandıktan 2 saat sonra falan. Toplam 30 mg sütüm geldi. Belki tüm gün birikmiştir dedim ama çok sevindim. Sonrasında gece 2 gibi sağım yaptım yine 30 mg, alarm kurmuştum gece 5 e ama yorgunluktan bayılmışım uyanamamışım. Sabah 7 buçuk gibi sağdım çok şükür yine 30 mg. Galiba artık çoğalıyor. 3 gündür vermediğim kadar süt gönderdim çok şükür.
İçtiklerim tam olarak, akşam 8 ve gece 12 de 1er bardak Bestlak damlalı su, 10 gibi 1 fincan rezene çayı, gece de 2 de sağımdan sonra Humana süt çayı içip öyle uyudum. Artık hangisinin faydası oldu bilmiyorum bugün saatine de dikkat ederek düzenli sağım yapacağım. Herkese tavsiyesi için çok teşekkür ederim 🌺