Rabiaakrtl Tes çok şükür iyiyim teşekkür ederim sorduğunuz için sağ böbreğimde 13m büyüme çıktı fark edememişiz ürolojiye yönlendirdi ama bebek iyi ☺️
Dilekcnkn minikprensimmm123 Tabikide oluyor sen naptın bir sorun yok değil mi ? Dün gece falan gitmedin mi hastahaneye
Rabiaakrtl Ays0 teşekkür ederim iyiyiz çok şükür sağ böbreğimde büyüme başlamış onun ağrılarını çekmişim dün gece ürolojiye gitmem gerekiyormuş haftaya da oraya gideceğim ama şuan için bebeğim iyi amniyo sıvısı normal kendisi normal bir problem yok
minikprensimmm123 Dilekcnkn Yok canım ben baştan beridir çekiyorum bu ağrıları doktorum bana progestan verdi rahatlatsın diye hafta içi kontrolüm var sağlık ocağındaki ebeme sordum bunlar normal kanama felan olmadığı sürece endişe etme dedi
Yorumsuz Rabiaakrtl büyüyen rahim genişleyen pelvis kemikleri bu ağrılara sebep oluyor ileri haftalarda daha da artıyor erken doğum belirtisi olarak kasılmalarınızı bebeğin hareketlerini suyunun gelip gelmemesini ve kanama olup olmamasını takip edin
Puduhepa Rabiaakrtl canım ben bugün daha yeni 30 oldum ve son 1 buçuk aydır bende de aynı şeyler vardı. Öncelikle sakinliğini korumaya çalış ve yanına eşin dönene kadar ailenden birisini çağır bence. Eş görevde olunca çok zor
Mrc34 Rabiaakrtl geçmiş olsun o haftalarda yuruyemeyecek kadar ağrılarım olmuştu zamanzaman doktorum bol su içip dinlenmemi önermişti ve ise yaramıştı deneyin isterseniz
Emel123 Rabiaakrtl hissettiğin her ağrı çok önemli. Hassas içerik adı altında ne hikayeler anlatılıyor. Bi komşudan rica et, mutlaka götürürler seni. Erteleme bu işi.