Nazlimsu https://resimyukle.io/r/sIt0v3jA1A 7.4 haftalık ilk ultrason görüntüsü bizede bakabilirmisiniz @Egeymen
Egeymen Nrd34 ben ramziye göre bakıyorum genelde canım yani bebişin kese içinde ilk görüldüğü ultrason görüntüsü varsa ona bakalım
Zuhreee Egeymen karnımdan baktılar göremediler kücük diye canım vajinal baktılar yinede kızmıdır🥰 saglıklı olsun hiç farketmez ama ilk çocuğum ya kıza cok hevesliyim
Nazlimsu Egeymen çok tesekkurederim cnm ilkim kız hayırlısı ile inşallah elleri ayakları sağlam gelsinler inşallah insan merak ediyor 😁
Mom673 Egeymen bunca zaman bütün muayenelerim karından oldu 🥰 hiç vajinal yaptırmadım tahminleriniz doğru çıkıyor mu peki ☺️🙏🏻
Mom673 Egeymen çok teşekkür ederim ilginiz için 🥰 bugün gittik ama göstermedi hayırlısı olsun inşallah 🥰🙏🏻
Egeymen 01Gamze resim eklememişsin ama profiline girip baktım karından bakıldıysa kız vajinal bakıldıysa erkek canım 🥰
Egeymen misslavinia haftası Bi tık büyük Ramzi için canım yanıltıcı olabilir bebişi kese içinde ilk gördüğünüz haftaya ait görüntüsü var mı