badeilemerve Dilaam oyy nazlı çıkmış 😁 42 ye kadar yolu var ama çok da bekletmesin. Bizim son 32 gün bakalım ne zaman gelmeyi tercih edecek doktor kanala girmiş 2 ila 4 hafta arası gelir dedi ama bakalım 🐣😂
Kubra53 Dilaam bizde de tık yok birde kızlar erken doğar derler bizim kız nazlı çıktı valla son 1 gün kaldı bakalım ne olacak
Dilaam Semsvs benim.ikinci bu ilkinde de böyle oldu 40+4dlte suniyle doğurdum valla çok istiyorum kendi sancım gelse süper olur siz ne sıklıkla gidiyorsunuz doktora ve ne kadar daha bekleticekmis bilgi verdi mii
Dilaam badeilemerve bizimki daha kanalda değil🙈 baş aşağı duruyo pozisyon güzel ama kanala girmis demedi yarın yine gidicem bakalım geçen hafta açılma da yoktu
Dilaam Kubra53 valla kizlar erken doğar banada dediler kızım 40+4 te suniyle doğdu şimdi erkek yine 40 olduk bakalım ne zaman suni verelim dicek.soktor 42 ye kadar zorlamayı düşünüyorum doktorda uygun görürse insAllah kendi gelir💐
Dilaam Leylaakcay valla bende diyodum su 0 karı görelim diye görüpte dogmayinca daha stresli🙈😂 o kadar 0 Lara da kalmak iyi mi kötü mü bilemedim ya gelmezse diye korkuyorum suni almak zorunda kalırsam diye bide kilosu artiyo her geçen gün aleyhime isliyo gibi hissediyorum🙈😂
Dilaam Nevruz_beril06 bakalım ne zaman gelcekler eğer sanciniz falan olursa buraya yazında batı birbirimizden habe mız olsun🤗
Dilaam sultanacan off demeyin ya bende korkuyorum ilki benimde suni sancıyla oldu insAllah gerek kalmaz❤️
SutlacimiYedimmiBen Dilaam canim bnde ikinci dogumumu yaptim benm oglan dogum yapacagim gunun gecesi çok hareketliydi hissettim o gece kanala girdi kendini asagi dogru itiyordu cunku 3saat icinde tam acilmam oldu ve dogurdum kendi sancimla darısı sana insllh
Dilaam Sonfeyz evet benimde az önce doldu😂 sanciniz falan gelirse burdan yazın bari takip edelim birbirimizi doktorunuz ne zamana kadar bekleyebiliriz dedi acaba
Fatos01 Dilaam 39+2 son 5 gün kaldı benimde ses seda yok hanımefendinin keyfi yerinde buda beni korkutuyor açıkçası şuana kadar normal doğum du ama doğmayınca sezeryana alırlarmı acaba diye 🤦♀️