Hamilebirisi_ Temmuz anneleri nasıl gidiyor, kaçıncı haftadasınız, hastane çantası vs hazırlıklar tamam mı, bebeğiniz doğum kanalına girdi mii hadi paylaşalım ❤️
Seymamuge Hamilebirisi_ her şey hazır ama nedense hastane çantası yapasım gelmiyor eşyalar hazır sadece çantaya koyulacak ama istemiyor 35 haftalık oldum sanki valizde kokar havasız kalır diye tribegiriyorum 😬
annebali12 Hamilebirisi_ 34 haftalık olduk ve 4 hafta sonra sezaryen olucam daha hiç bişey hazır değil 2. Bebeğim ve ben çok rahatım ilkinin tecrübesinden dolayı. Temizliğe başladım yavaştan 1 hafta 10 gün evle uğraşır sonra yıka ütüle çanta hazırla 9 temmuza yetişiriz inşallah 😊
Ftmagull Hamilebirisi_ 36 haftalık olduk bebek çantası hazır çok şükür kendi çantamı hazirlamam kaldı
Glbnpk Seymamuge Ben eşyaları ayırıp düzenleyicilerin içerisine koyup ağızlarını kapatmadan valize dizdim. Valizi de kapatmadım üzerine ince bir müslin örttüm. Doğuma giderken müslini kaldırıp çantaları kapatmak kaldı sadece. ☺️
nevingny annebali12 geçrekten 2. Olunca rahat oluyor galiba insan ben de yarın boya badana başlıyor. Pazartesi temizlikçi gelecek inşallah bitecek. Çantamız hazır ama öyle ilkteki gibi değil streste yok neşreden geliyor bu rahatlık anlamadım. Kıyafette çok takılmadım en kötü sipariş ederim gelir. Çantada çok takılmadım lazım olursa eşim alır. Valla çok rahatım umarım ameliyatta böyle rahat geçer 😇
snowpress Haftadayız. Bu hafta sonu eşyalarini yıkayıp ütüleyecem ve doğum çantasını hazırlayacagim artık. Az kaldı ama sıcaklar cok bunaltıyor 🐣
Basakgul Hamilebirisi_ 34+2 :) yarın çantamizi hazırlayacağız :) peesemney günü nst ye gireceğiz ve randevumuz var bakalım durumlar nasıl :)
badeilemerve Hamilebirisi_ 35+3 deyim. Bebiş 1 haziranda doğum kanalına indi kilosu 3 gün önce 2780 gramdı. Doktor kanala girdiği için 2 ila 4 hafta arası gelebilir dedi. 😊 tüm hazırlıkları tamam geriye beklemek kaldı 💛
snowpress badeilemerve doğum kanalına indiğini nasil anladınız? Benim bebegim de dönmüş aşagiya doğru cok şükür ama kanala girdigini anlar miyim bilmiyorum
54_kubra Hamilebirisi_ 33. Haftaya girdik bebeğimin herşeyi tam benimki malesef eksik bı 15 güne kadar tam olur. Bu arada ikinci gebeliğim ve ilki sezaryen idi.
Buse_00 32+5 yarını heycanla bekliyorum…. doktora gidicem en son 29. Haftada baş assa demisti ama ben sezeryan isticem yaaaa normalden korkar oldum
-93- Bugün tam 33+0 olduk ütüsü yeni bitti dolabına yerleştirdik şükür ki🙏 haftaya yavaştan hastane çantasına geçerim inşallah
yetbet 35+0 😊 büyük ölçüde hazır çantamız, ufak eksikler var bir türlü elim varmıyor çantayı açıp tamamlamaya 😀
Sadee yetbet yaa aynıyiiiz 🤩😊 sonunda kendi haftamla aynı birini buldum, nasil gidiyor hazirlijlar, bebek iyimi?
Emirinannesi34 Hamilebirisi_ 33 haftadayız, çantamda çok az eksik kaldı. Yarın tamamlayacağım.. İlk bebeğim ve heyecan çok fazla. Haftaya genel temizliğe girişeceğim bakalım
Dilangocerr 33+1 kıyafetler yıkanıp ütülendi ama hala çanta hazırlamadım son eksikleri tamamlayıp 1-2 haftaya çanta hazırlayacağım inşallah
Sedakbyk Hamilebirisi_ ikinci hamileligim 33+2 merhaba🌺 kiyafetleri yikayip utuledim,cantami hazirlamadim,bugun mutfak dolaplarini ve kapilari sildim,haftaya halilari yikamaya verip cam sil perde yika fln yapicam inşAllah