Dilay24 ssssxsss merhabalar, bende cuma günü detaylı ultrasona gidicem kısmetse. Sabırsızlıkla cumanın gelmesini bekliyorum. Bu süreçte bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım. 👶💙🌸
ssssxsss Dilay24 hayirli haberlerini bekliyoruz canim😍 ne güzel dimi hissetmeye baslamak minik minik kipirtilari taklalari tekmeleri hehe🥰
Maviboncugum Merhabalar biz de 20+4 olduk. Çalışıyorum , iş temposuyla birlikte hamilelik biraz zor geçiyor. Karnım belirginleşmeye başladı ama hareketleri çok az hissediyorum. Bu durum beni biraz tedirgin ediyor 🙄
ssssxsss Maviboncugum Allah yardimcin olsun canim kolayliklar versin💕 eger ilk gebeliginse hala erken olabilir bazen plasentanin yeri dolayisiylada bebek hareketleri gec hissedilebiliyor önemli olan 24. haftadan sonra duzenli ve hergun hissetmek eger o haftadan sonra bigun bile azalirsa mutlaka kontrol edilmeli diye biliyorum
miniksevdamm PerinU çok güzel çok farklı bir şey gerçekten az daha sabret annesi sende hissedersin yakında 🌸 birde sessiz ortamda uzan o zaman ediyor benimki 😂
LimonCocuk Hayırlı akşamlar yoldaşlar🍋 22 hafta olduk ve detaylı ultrasondan çıktık şimdi.. Hamd olsun iyi haberler aldık kızımızdan.. kimin bir korktuğu varsa Rabbim korusun, kim bir haber bekliyorsa iyi haberler almak nasip etsin🍋