MomHero2 ssssxsss iştahsızlık başladı ilk kızım da bulantılarım bittikten sonra iştahım çok açılmıştı bu bebeğim de aksine iştahım kapandı. 🤷🏼♀️
ssssxsss MomHero2 hayirlisi olsun kuzum ya bazen oluyo tabii her gebelik farkli😬 saglikli olsunlarda 💕
-Zeynepakms- Kızlar sizce bu haftalarda (23)sağ tarafa yatsak uyurken Bi sorun olur mu 🙈sağa alıştığım icin solda sabaha kadar uyanıyorum sürekli 🙈sağda ise kesintisiz uyuyorum
miniksevdamm -Zeynepakms- birşey olmaz canım Hakan Kocatepe’den dinlemiştim illada sol diye birsey yok diyor bende hep sağa yatıyorum
ssssxsss -Zeynepakms- ben butun gece sag sol degisimli yatiyorum 100 kere uyandigim icin nasil rahatsan öyle uyu zaten o rahatsizlik insani uykusundan uyandiriyo😩
81akmnfgn ssssxsss tabi canım bu kdr olsun razıym evladım iyi olsunda boşuna demiyolar annelik bebek rahime düştüğü gibi baslıyor diye sağlıkla kucagımzda olsunlarda baska duamz yok🙏🥰
miniksevdamm PerinU canım hiç korkma ilk gebeliğim bende 1-2 gündür hissediyorum 23+6 oldum bugün ilk bebeklerde anne geç hissediyormuş için rahat etsin diye git doktor ama o zamana kadar stres yapma doktoruma dedim ultrasonda ediyor sen hissetmiyorsun biraz daha zaman dedi 20-21 haftalıkken
PerinU miniksevdamm ayy teşekkür ederim bizimkide ultrasonda oynuyor ama hissetmiyorum belki arada karnım gurulduyor pıt pıt ediyor inşallah onlardır ama bilmiyorum nasıl bi duygu🙁
Defne0 ssssxsss Merhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun inşallah 22 haftalık olduk bizde geçen hafta detaylı ultrasonu çektirdik çok şükür hiçbir sorun yok gayet sağlıklı bazen kramplarım oluyor Rahime baskı yapıyor bebeğim miğdem ekşiyor ve yanıyor sade soda içerek dindiriyorum olsun bunlarda güzel duygular sağlıkla dünyaya gelsinde yavrularımız gerisi unutulur gider Allah’ın izniyle 👼🏻
ssssxsss Defne0 Allah razi olsun canim💕 Cok sukur sevindim herseyin guzel olmasina yanmalar agrilar kramplar gelip gecicek Allahin izniyle 😍 bebislerimiz saglikla kucagimiza gelsin onlarin kokusunu bi duyalimda🥰
PerinU Cananslife 15te gitmemiştim 16 da gitmiştim 191 gram çıkmıştı birde 19. Haftada detaylıya gittim 258gram 21 cm çıktı şimdi cuma günü gideceğim yine detaylıya bakalım ne kadar oldu. Bazen yan yatarken bir tarafta böyle bi sertlik oluyor arada bir ama o da mı hareketidir acaba
miniksevdamm PerinU çok güzel çok farklı bir şey gerçekten az daha sabret annesi sende hissedersin yakında 🌸 birde sessiz ortamda uzan o zaman ediyor benimki 😂
mrveknblt ssssxsss yaa teşekkürler 🌸 hepimizin hamileliği hem bizim, hem bebislerimiz için sağlıkla geçsin, sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻 Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏🏻
Dilekcnkn ssssxsss Çok şükür valla iyi gidiyor 22+3 haftalık olduk bizde oğluşumla bel ağrısı dışında birşeyim yok gece yatarken sürekli kalkıyorum sabah zaten felaket pazartesi günü detaylıya gittim suyu fazlaymış 1 Ay sonra şeker yüklemedi yaptırıcam bakalım
Mucizebebekk emiras59 anladım cnm benim olusmaya basladı ayak bileklerim cok şişyo cok ayakta durunca balon gbi oluyo
Sibel5435 Ben de 20+3 üm çalışıyorum, ayaklarım şişmeye başladı, karnımda artık baya baya belli oluyor 🙂 devamlı tekme atıyor bu hafta çok hissetmeye başladım