Kuzeyibeklerken 5 Temmuz sezeryan doğum olacak ilk oğlum sezeryan olduğu için durumlarınız neler hazır mı hastane çantalarınız 🥰🥰
A-engin10 Kuzeyibeklerken 18 haziranda gidip temmuza sezeryan icin gün alicaz insallah hersey hazir bizde oglusumuzu saglikla kucagimiza alacagimiz gunu bekliyoruz🤗
Sedakbyk Kuzeyibeklerken kiyafetleri yikanip utulendi ev temizligi kaldi sadece 2 hafta sonra gun alicam inşAllah..
Gzmkol Kuzeyibeklerken temmuzun ilk yarısı beklıyoruz inşalllah benimde hazır sayılır temizlik var ve beşiği açmak :)
Senemunlu Kuzeyibeklerken temmuzin 23 u tahmini dogum tarihimiz. Ilki normaldi buda suanda oyle gozukuyor herseyimiz hazir. Istende izine ayrilicam artk dinlenme modu
BegumIscanTunc A-engin10 ay canım kaç haftalıksin bende 18 Haziran’da gün almaya gidicem biz 33+3 haftalığız
A-engin10 BegumIscanTunc aa ayniymisiz bende 33+4 oldum 00dan sonra ikimizde saglikla alalim kucagimizaa😍😍😍
Kuzeyibeklerken Birpapatya4 benim ikinci sezeryan olduğu için daha 16 haftalıkken 5 temmuz doğum dedi her doktor bir olmuyor tabi
gulin-35 Birpapatya4 doktora baglı bazıları beklıyor son anda karar verıyor bazıları da boyle bır ay kala
Yalnizanne97 Benimde 17 temmuz gözüküyor sata göre, 34+5im şuanda, her şeyimiz hazır bir evin temizliği kaldı
gulin-35 Cigdemmom on gun once sana ve bebegıne baglı aslında ılk oglumda duramamıstık 37 de olduk bunda bakalım bı aksılık cıkmazsa 38+4 de alıncak
gulin-35 Kuzeyibeklerken bende bugun gun aldım 14 temmuz ınsallh hepımız saglıkla kucagımıza alalalm hazırlıklar bıttı sayılır son halılar gelcek bı cam kapı sercem tamamdır besıgın uyku setlerını sercem bıttı😀
Bedistelek 34+4 haftaligim ilk doğumum temmuzun ikinci haftası falan dedi doktor normal gözüküyor şuanlik ama çok korkuyorum