Huzurmelegim_28 Alize1 son 65 gün kıyafetler hazır ütülendi çanta hazır ama bir kaç eksik var onlarda tamamlıycam anne yanı beşik geldi ama sevgili kocacım açarken halletti şimdi onu garantiye göndericem kalanlarıda alırımm bu ayy
Alize1 Huzurmelegim_28 az kalmış sizinde. Maşallah bitirmişsiniz temel ürünler hazırsa diğer eksikler hallolur inşallah
Alize1 Zeynep_yvz sız de bitirmişsiniz maşallah 😊 jersey hazır olduktan sonra yik ama ütüleme zevkli kısmı 😊
Alize1 Havvanur96 maşallah bitirmişsiniz siz. Bende inşallah haftaya gelirse kargolarim yıkayıp ütülerim sonrida çantayı hazırlarım 😊
Alize1 Ceylanonuk_ yavas yabas alin önce büyüklerden başlayabilirsiniz beşik araba telsiz süt sağma makinası vs. Daha sonra da tekstil ürünlerine geçersiniz hastane çıkışı iç zıbın çorap eldiven alt üst takım
Huzurmelegim_28 Alize1 hastane çıkışı pazartesi sipariş vericem magnetide pazartesi vericem siparişi genel olarak temel şeyler jazır bi beşik tekrar tamire gidip gelicekk ağırlaşmadan yapıym dedimm🤰👼
Alize1 Huzurmelegim_28 iyi yapmışsınız hallolur inşallah onlarda. Bende yeni sipariş verdim zaten 2 gün oldu herseyo sona bırakmışım
Huzurmelegim_28 Alize1 bundan sonra zatenn çol erken almanında bi alemi yok zatenn sağlıkla gelsinler
Hamileadayibiranne Alize1 bebişimin kıyafetleri tamam ama gerisini alamadım bu hafta içi almaya çalışcam daha kendi eksiklerimi hiç almadım 🤭 bı an önce tamamlayıp makineye atmak istiyorum her şeyi
Alize1 Hamileadayibiranne maşallah sizinde az kalmış eksik 😊 bende bu hafta alışveriş yaptım bebeğin kıyafetlerini şampuan vs. Şimdi kendime pijama alicam bi o kaldı
Hamileadayibiranne Alize1 bende bu hafta içi almayı düşünüyorum zaman azalıyor malum her şey hazır dursun
Hafizeplt Alize1 ben 25. Haftada odasını beşiğini aldım şu ,an 27+3 hala bi sürü eksik var yavaş yavaş alırım diyorum ama çok paniğim😅 ana kucağıydı bebek arabasıydı eksikler hiç bitmiycek gibi