Aysegul354 11 haftalik hamileyim ama hic bir belirti yok ultorosonda bebeği gormesem inanmicam o derece. Her hamilelikde belirti olmak zorunda mi benim gibi olanlar var mi?
sedanurunalx19 Aysegul354 Yalnız değilsin bende 9 haftalık oldum kilo almam dışında bişey fark edemedim daha belki küçük olduğu için öyle hissediyoruz 😃
ebrr1048 Aysegul354 hareketlerini hissedene kadar kendimi hiç hamile gbi hissetmiyodum göbeğim de yoktu doktor sanki ulturaosnda internetten bize açıp gösteriyormuş gbi geliyodu 😅
Esen3535 Aysegul354 bende öyleydim unutuyordum hamile olduğumu şimdi 30.haftadayım zor nefes alıyorum 😆
Yenibirannee Aysegul354 ay masallah hepte boyle olursunuz inşallah ya ben 29 haftaligim inanir misiniz bugun yine istifra ettim mide yanmam hat safhada masallah diyin kendinize 🤣🤣
Aysegul354 ebrr1048 ne bi halsizlik ne bi bas donmesi ne bi mide bulantisi hic birsey yok en son 2 hafta ince kontole gittik gayet saglikli hamd olsun🤲 ilk gebelik olunca herseyi kafaya takiosun sanirim 🤦♀️
ebrr1048 Aysegul354 benm çok aşırı mide bulantım vardı tuvaletin başında ağlıyodm kusmaktan su bile içemiyodm ama kendimi hamile değilde hasta hissediyodm ☺️
Aysegul354 Yenibirannee yaa maşallah hamd olsun nazar degmesin 😁 ama böylede içimde şüphe oluyor çok atamıyorum
Esen3535 Aysegul354 bence kendini şanslı hisset çünkü öylesin Ellerim ayaklarım şiş ellerimle bardağı bile tutamıyorum iki dk yürüyüp nefes nefese kalıyorum bugünlerin tadını çıkar
Yenibirannee Aysegul354 benimde 9. Haftada basladi hala devam ediyor bende cok takiyodum ama keske degerini bilseydim 🤣🤣
Benefit Aysegul354 erkek kesin bebeğiniz ☺️ Erkek bebeklerde genelde böyle oluyor benimde öyleydi tabi önce sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ☺️
Esraali Aysegul354 maşallah diyin kendinze ben daha test yapmadan mide bulantılarımdan ögrendim eşime süpriz bile yapamadım cünkü daha ben demeden hamile misin dedi 😂😂o bile anladı
Aysegul354 Esraali her hamilelik farkli biliyorum ama hic mi belli etmez uslu bir bebis gelicek sanirim😁😁
LivaveLeyla Aysegul354 haha benimde 2 gebeliğimde de kusma tiksinme vs hiç bir belirtim yoktu kuzum yüz üstü yatamadığımda anladım hamile olduğumu 🤣🤣
Aysegul354 LivaveLeyla bende son 5 6 hafta diye düşünüyorum sonra zaten hareketlenir anne ben burdayım der herhalde 🙃
LivaveLeyla Aysegul354 aynen 20 aylık kızım gece uyuduğunda 23 haftalık karnımdaki kızım başlıyor tepinmeye 😂