balimm04 Tuba04 ben iyileştikten sonra bir iki hafta kadar yaptım hani çişini tutar gibi rahmi sıkıp bırakıyorsun hepsi bu
Anne2021 Arzu3981 çok haklısın Genişleme olursa ve bundan rahatsız olursam başka bir estetik müdahale yapmayı göze alırım Yeter ki çocuğum sağlıklı olan bir yöntemle dünyaya gelsin
Kuzucukumsu İyi de doktor dikiyor ve daralıyor zaten doktorum çok güzel diktim artık genç kız gibi oldu demişti 😜😳komik kadın 🤭
Nejlavrl Minikkus00 kaçıncı haftada sezeryan icin randevu verdiler acaba bizde yarından sonra gun alacağız sezeryan icin kaçıncı haftada aliyorlar doktorlar😃
Yavrucuk07 Nejlavrl 38 haftada sezaryan için gün veriyorlar genelde,çünkü tam 9 aylık olmuş oluyor bebek, ve herşeyi tamamlanmış oluyor,o haftadan sonra zaten kilo alımı bile duruyor cnm
Minikkus00 Nejlavrl benim 39+1 de olacak. Benim sancım yeterli çıkmıyor . Açıklık ta yok . Bende normalden dediğim sebeple korkunca sezeryana karar verdim. Pişman olmayız demi ya
Yavrucuk07 DryTrk bende normal doğum yaptım hiç öyle birşey yasamadim, hatta kesi falan atıyorlar ya daralıyor birazcık,ama eskisi gibi oluyorsun sonradan
Nejlavrl Yavrucuk07 ay insallah banada 38. Haftada verir biran önce bebegime kavusmak istiyorum😍dört gözle bekliyoruz yavrumuzu yarından sonra belli olacak bizimde cok heycanlandim bak simdi
Nejlavrl Minikkus00 ben olacağımı düşünmüyorum cevremde herkes sezeryan oldu allahin izniyle birsey olmaz normalide doğum sezeryanida doğum nasil doğurduğunun bir onemi yok bence sağlıklı olsunlar yeterli ben bebegime kavusmak istiyorum artik valla 3 4 gune toparlandı hepsi
Ervaerva Minikkus00 peki söyle bir şey olsa ikinci doğumunda normal olursa boşu boşuna karnınızdan ameliyat olmuş olucaksınız bu durum İnan normal doğumdan çok çok kötü . Normal doğum hem sağlıklı hemde vücudu temizliyor sezeryanda karnınız 7 kat kesiliyor ve o dikişler sizde bir ömür etki yaratabilir bilemiyorum hakkınızda hayırlısı
Minikkus00 Ervaerva ama ilki sezeryan olunca 2. Side Dr lar sezeryan yapıyormuş . Normal düşünüyorsan baya yıl aradan sonra yaptiriyolrmis
Tuba04 DryTrk araştırdım zaten normal doğursam da doğurmadan da vajina genişlermiş zamanla ilişkiye girmek yaşlanmak bile genişletirniş
Ervaerva Tuba04 canım birde zamanla rahim kendini toparlıyor yani geniş kalıcak diye birşey yok birde dikiş esnasında doktora güzel dikmelerini söylerlerse daha iyi olur
Minikkus00 DryTrk bende senin gibi düşünüyorum o yüzden pzt 39+1 de sezeryana gireceğim. Pişman olmayız inşallah ya bu karar için
Minikkus00 Nejlavrl herkeste sezeryan kötü gibi yaklaşıyor. Sanki kendimize en büyük kötülüğü seçiyoruz sezeryan olarak. Normal olsak aslında herşey daha iyi güzel olacak gibi davraniliuo
gulnihal89 Ama bebek için ve anne için en sağlıklısı normal doğum. Orası genişleyecek diye normal doğumu es geçmeyin hem o kişiden kişiye degisir. Çoğuna bisey olmuyor geri toparlanıyor bi kaç ayda. Sezaryen doğum da kolay değil ki. Onu mecbur kalanlar yapmalı. Bebek ters gelir açılma olmaz vs. Hem ömür boyu bel ağrısı kaliyo diyenler de var o belden vurulan igneden ötürü.
DryTrk gulnihal89 evet o da zor o da ameliyat bi yerde ama diğerinde de estetiğe maruz kalmak var o da ağır olur sanki
Nejlavrl Minikkus00 yok ya ben oyle düşünmüyorum cevremde cok örneği oldugu icin beni korkutmuuor neden kötülük yapmis olalimki normal dogum kadar sezeryan olanda var her iki doğumunda sakincalari var rabbim bilio nasil geçeceğini sezeryanda sıkıntı oluyorda normalde olmuyor mu oluyor yani rabbim hayırlı doğum versin korkutmayin kendinizi bebeğinize kavuşacağınız ana odaklanın 😃
kelebegimm07 DryTrk evet arkadaşıma dikişte atipmis ama neden öyle olmuş bilmiyorum ilk kişiden duyduğum birşeyde değil daha önce çok kez duydum eskisi gibi olmuyor ilişki. Esim eskisi gibi zevk almıyor falan diyende oldu. Kusura bakm açık yazdım nasıl telaffuz edeceğimi bilemedim🤭 isterseniz bayan bı doktora bu durumu danışın bakalım ne dicek
Minikkus00 kelebegimm07 bende o yüzden bu pzt 39+1 de sezeryana gireceğim. Dr ile konuştum vajina illa ki eski halinde olmayabilir Mutlaka kesi atıyoruz . Kendinde normal doğum cesaretini görmen lazım falan dedi
DryTrk kelebegimm07 😃 yok ne kusuru sorun o zaten ya demi işte insan rahat edemiyor düşünmeden edemiyor daha yolun başındayz Aynen bi soralım ya bu konu önemli 😁
Ervaerva Eda98 onu biliyorum canm yazdığımı tam anlamadın galiba . İlki doğum olursa ikinci si sezeryan olursa ikş taraftan da darbe almış olucam hiç bir anlamı kalmaz yazmış arkadaşımız bende yazdım ki belki ilki gibi ikinciside normal olur yazdım sezerhana şartlamaması için kendisi için hayırlı doğum hangisiyse o olsun demek istedim
DryTrk Minikkus00 ayy daha o da var normal doğum diyoruz ama o da çok zor gerçekten ya onda da oluyo dikiş yani