yagmuryilmaz Kızlar bende kendim yapmak istiyorum aslında ama el becerim çok yok beceremem yazık olur diye düşündüm ondan hazır almaya karar verdim
yagmuryilmaz SemraErkann benim de çok hoşuma gidiyor onlar canım ama tam karar veremedim bi de aynalı kapı süsleri var onlar da çok güzel
aesma yagmuryilmaz kapı süsü ve takı yastığını kendim yaptım @kutucumuz sayfasından malzemeleri aldım kit şeklinde satiliyor 35-40 tl 😊 lohusa taç ve terliğimi atolyeeli sayfasına yaptırdım oda 65 tl di
HaleHosgor napoliten_ Nurcankrkya Milkandhoney Handemehmet İnstagramda sendeyapabilirsin adlı sayfadan baktım modellere , ayrıca YouTube da nasıl yapılacağına dair videoları var çok kolay.. malzemeleri de ister onlardan Temin edebiliyorsunuz ben İzmit te oturuyorum burda bu tür şeyler için malzeme satan yerler var eminim sizlerin oturduğu yerde de vardır 😊
HaleHosgor El becerisiyle ilgisi Yok bence arkadaşlar emin olun el becerisi istemiyor zaten hazır , size sadece onları birleştirmek düşüyor , örneğin emziklik bildiğin boncuk ve ipe diziyorsun YouTube dan bakarak kolaylıkla yapılabilir ve o kadar masraf etmemiş olursunuz 🙂
Zhrumt Benim İnstagram da https://www.instagram.com/armaganbebeknikahsekerleri bu sayfadakiler çok hoşuma gidiyor herşey birbiriyle uyumlu çok hoş duruyor bi bak derim :)
Aysenurtsr Ben kapi susu yastigi sepeti yaptirdim istanbul eminonunden. Hediyelik cikolata magnet siparis verdim internetten gelicek. Lohusa terligi almadim henuz.