yagmuryilmaz Kızlar 24 haftalık hamileyim, yavaş yavaş kapı süsünü takı yastığını terlik ve lohusa tacını yaptırayım diyorum. Sizler nereden sipariş ettiniz ya da edeceksiniz?
Aslglen yagmuryilmaz burcinin.atolyesi insatgaram hesabından yaptırdım ben. Losuha tacı terliği kapı süsü ve hediyelik. Bir bakıp fiyat isteyebilirsiniz. Sizin netten buldıgunuz modele göre üretim yapabiliyor. Birebir aynısı hatta daha güzeli bakın derim
SemraErkann yagmuryilmaz bizim kapı susumuz kokulu taştan canım kurabiye_sabun_aski sayfamız bütçene göre 30 dam başlıyor kapı süsleri canım ve çok güzel kokuyorla r ve ben bir tane daha yaptıracağım prensesime
HaleHosgor Ben malzemelerini aldım kendim yapıcam acayip uyguna geldi o kadar para vermeye gerek duymadım ederinin çok fazlasını istiyorlar , isimli emziklik bile yaptım 😊
HaleHosgor napoliten_ Nurcankrkya Milkandhoney Handemehmet İnstagramda sendeyapabilirsin adlı sayfadan baktım modellere , ayrıca YouTube da nasıl yapılacağına dair videoları var çok kolay.. malzemeleri de ister onlardan Temin edebiliyorsunuz ben İzmit te oturuyorum burda bu tür şeyler için malzeme satan yerler var eminim sizlerin oturduğu yerde de vardır 😊
Eeelllliiiiiifffffffff Bende kendim yapıyorum alt açma battaniye seti yaptım sırada diğerleri var inş🙏🏻
HicranKzn Herşeyini kendi zevkime göre yaptım. Eşsiz oldu en azından🤗 parti malzemeleri satan yerlerden temin edip kendiniz yapın hem zevkli oluyor hemde kimsede olmayan. 🌺
yagmuryilmaz SemraErkann benim de çok hoşuma gidiyor onlar canım ama tam karar veremedim bi de aynalı kapı süsleri var onlar da çok güzel
alaBektaGen Canım instagramdan kapı süsünü 30 tl ye malzemelerini alıp kendim yaptım içinde herşey vardı malzemeler fazla fazla yetti arttı bile. Hiç uğraşamam diyordum ama çok zevkliydi yapım aşaması. İsteyenler için sayfanın adı ‘kutucumuz‘
silla Hepsini kendim yaptım internette araştırma yaptım fiyatlarını sordum neredeyse hepsinin yarı fiyatına kendim yaptım hem el emeğim olmuş oldu hemde bütçe açısından baya karlı oldu 😊