Damlaaamr mugecelikkol valla ben hep uzun kollu aldım. Ağustos sonu Eylül başı gibi doğum görünüyor. Bebekler çok üşüdüğü için uzun kollu almam tavsiye edildi ben de öyle yaptım
Glcn22 mugecelikkol 24 ağustos 3 eylül doğum çoğunluk hep uzun kol zıbın aldım zıbınlarda yandan çıtçıt tercih ettim 0-3 ay kıyafetler aldım sanırım kıyafeti biraz abarttım ama görünce dayanamıyor ki insan 🤦🏻♀️ Şimdi ıslak mendil şampuan deterjan stoğuna başladım 🤷🏻♀️
mugecelikkol Elif80_ vala bende hem kısa kol hem uzun kol aldım ama yiğenim ağustos sonunda doğmuştu sadece zıbınla uyuyordu tabi erkek çocuğu sıcak sevmez demişlerdi isilik olmuştu klima kullanmıştık 😀
Feride-42 Ağustosun ortasında olacak ama hiçbirşey almadım almayı da düşünmüyorum 11 ay önce kızımı 38 haftalıkken doğum yapacağım gün karnımdayken kaybettim 😔
gunesimbz Feride-42 çok üzüldüm Allah sabır versin. Umarım karnında ki yavrunu sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın 🤲🏻
gunesimbz mugecelikkol yeni doğan az aldım gerisi 3 aylıktan başlıyor 6 aya kadar genelde yazlık ve ince şeyler aldım kalın şeyleri 6-9 ay şeklinde aldım ki kışa giyebilsin 1 yaşta tekrar yazlık :)
shinemuu mugecelikkol Bizim Ağustos sonu Eylül başına denk geliyor. Bir kaçtane kısa kollu iç zıbın aldım sadece . Diğerleri hep uzun kollu.
Busra035 mugecelikkol hastane çıkışları uzun kollu zaten kısa kollu ve atlet zıbın ↉ aylık aldım kalanında zaten havalar soğuyor diye uzun aldım of gerçekten zor kışın doğursak bilicez hep kalın uzun olur ama yazın zormuş 😂
buiyimi mugecelikkol uzun kolluyu çok kısa kolluyu az aldım 🤷🏼♀️ pekte birşey almadım ihtiyaç oldukça alırım diye