Beyzan Minigimyolda yok hızlı diyemem ama dikkatli yapınca uzun sürdü bir de özel bölge biraz acıdı çok uzun süredir yaptırmayınca
Beyzan Minigimyolda inşallah yakında içinize sinen bir yer bulursunuz ben baya rahatladim. Eğer doğum olmazsa(şu an 36 dayım) 2 hafta sonrs bir daha gideceğim böylece doğumdan sonra rahat ederim
asyamm59 Melekannesi46 bende doktoruma ağda yaptırmayı düşünüyorum dedim. Kesinlikle tavsiye etmiyorum dedi. Doğumuna az kaldı macera yaşamayalım kıl köklerinden vs enfeksiyon alabilirsin. Yaptırma dedi sizde Bi danışın isterseniz
Minigimyolda Beyzan Erçin hocayla hala devam ediyorum Ferhat Çetine geçecektim vazgeçtim Yeni hayatta düşünüyorum anı birşey olmazsa
Beyzan Minigimyolda Allah hayırlısını versin inşallah ben doğum yapınca veririm bütün detayları size 😃
Minigimyolda Beyzan amin detaylara ihtiyacım var ilk gebelik olunca streste fazla normal doğumdan korkuyorum.Erçin hocaya söyleyemem direk sezaryan istyrm diye bakalım nasıl olacak
Beyzan Minigimyolda eğer böyle bir kayginiz varsa söyleyin çekinmeyin o size en güzel şekilde anlatacaktir
gulin-35 Melekannesi46 acımaz korkma bence gunun bellı olsun ona gıre bır kac gun oncesınde yaptırkı lohusalıkta rahat edersın
MomHero2 Eylulunannesi-2 vajinal muayene gerekmiyor genellikle ama sonda takılıyor ameliyat esnasında giydirmeye hemşireler yardımcı oluyor derken mutlaka açılıyor hem siz de daha rahat edersiniz
Elcnbykckr Melekannesi46 ilk defa ağda yaptıracağın icin evet acı hissedeceksin malesef bide kabarabilirsin sivilce basmış gibi olur heryerin