Yumurcakk Sedanur61 benımki bayaga ağır geciyor tuvalete dahı oturamıyorum bazen zaten yürümeyi 10 günüdr kalkıp oturmakta cok zorlanıyorm kahvaltımı zor hazırlıyorm sizinkide bu şekilde ağırmı gecti ? Doğum yaptıktan kac gün sonra gecti valla pskolojımı bozdu bu durum😔 cok soruyorm cünkü bayaga üzülüyorum
Sedanur61 Yumurcakk üzülme canım yapcak bişey yok doğumdan bi kaç gün sonra gecti. Benimkide çok şiddetliydi oturup kalkamiyodum bile belime bacagima vuruyodum düzelsin ağırmasin diye ama geccmiyodu . doğumda o sancılardan bacak ağrısını düsünmüyosun hissetmiyosun bile
Sedanur61 Yumurcakk bide ben çok kilo almıstım 25 kg falan çok daha ağir geçti ağrılarim resmen vücudum bni tasımıyodu bnde o yuzden vok hareket etmemeye calisiyodum seninde cok haftan kalmamis canm sabret 🌸
Yumurcakk Yuceroglu Yuceroglu evet dönüşler bağırtıypr geri geri gitme hızlı yürüme tuvalete oturma büyük adımlar insalah sizmki o değildir
Yuceroglu Yumurcakk benim şuan o kadar değil Allahtan ama bel fıtığı var normalde bende kilo da arttı. Haliyle ağrı oluyor
QOH Yumurcakk yürüdüm ama bir dönem zorlandım,ben oturup yatamıyordum,sonrasında zaten hissizlik başladı bacağımın arkasında boylu boyunca.Darbe alırsa ya da biraz sert oturursam nefesimi kesen bir acı oluyordu,öyle öyle geçti.
Yumurcakk QOH 😔 bende aynı ne oturabılıyorum ne yatabılıyorm hamgı tarafa dönsem rahatsızım popomun üstğne dahı oturamıyorm
Yumurcakk Sedanur61 bende 18 kg aldım bayaga ağırlastım zayıf biriydim bünye kaldırmadı hadi insallah ya bilmıyorm sabrım kalmadı
Miniktirtil Benim teyzemde oldu aynı şey onun baya ileriyi sanirim çünkü yürüyemiyordu artık. Doğumu sezaryen oldu. Bu durum biraz sizin saglik durumunuza ve doktorunuza bağlı oluyor sanirim
Yumurcakk Miniktirtil bende aynı durmdayım sezeryan gibi bi fikrim yoktu asla ama bu olduktan sonra artık ılımlı bakmaya başladım teyzenızınki gectimi doğum sonrası?
Miniktirtil Yumurcakk evet evet çok şükür hatta baya iyi şu an masallah. Baskı azalınca sanirim kendiliğinden zamanla düzeliyor. Sezaryen zor bir tercih ama gözümüzde de buyutmemek lazım sağlığınız ona el veriyorsa öyle olmalı mühim olan ister sezaryen ister normal olsun sağlıklı olsun
Yumurcakk Yuceroglu bende hamılelıgın basından sonuna kadar bi bulantı kusma olmadı habire yedim eşimde sağolsun zaten hep omun yüzünden oldu cok ısrarcı davranıo kırmıym derken belimi kırdım😂(söz misali)
Yuceroglu Yumurcakk Bende de olmadı. İştahım hep açıktı. Neyse az kaldı zaten inşallah doğumdan sonra veririz sağlıkla 😁