Yumurcakk Kızlar belimde sıyatık ağrı (sinir sıkışması) cıktı 2 haftadır toplalıyorum bu ağrıyla normal doğumdam cok korkuyorm. 34 haftadayım bu şekildr doğum yapan oldumu yoksa sezeryan mı olmalıym cünkü 5 haftam var gecmıycekmiş dedi doktor doğurana kadar? Deneyimli olanlar yazarmı
AkademisyenAnneee Yumurcakk Onu bilmiyorum ama bende fıtık sıkışması olmuştu o haftalarda mahvolmuştum . Ayağımın üzerine basamıyordum Doğumdan sonra hemen geçmişti. Sezeryan olmuştum .
miniginannesi9 Yumurcakk bende bilmiyorum. Ama bende 34+4 um. Benim sağ bacağım ağrıyor, bu haftalarda belki normaldir
QOH Yumurcakk benim siyatikle ilgili sadece yakınına yapılan bir enjeksiyon ile tetiklenen sorunum oldu,gebelikte olan konusunda bir bilgim yok malesef 🥺
Yuceroglu Yumurcakk bebek kaynaklı baskı olabilir mi acaba ? Bende de bebek büyürken vardı topallıyodum şimdi yok mesela ama bebek hareketünde sağ bacağıma şiddetli ağrı giriyor 🙄
Sedanur61 Canım bnmde 7 ayımdan sonra sinir sıkışması vardı yürüyemiyodum falan ama normal doğum yaptım doğum sancısı vurunca sinir sıkışması falan hiç hissetmiyosun bile. Şuan yine hamileyim daha şmdiden başladı sinir sıkışmam 😊 Allahn izniyle tek nefeste kurtulursun insallah 🙏
Yumurcakk Sedanur61 ya kıyamam sana sendedemı cıktı cok zor bi ağrı peki doğurana kadar düzelmedimi? Ay senı buldum dur sorucaklarım cok 🥰
Tugcedogru miniginannesi9 çok normal ben yürüyüşe çıkıp 5 dk sonra devam edemiyordum kalçamdan diz kapağıma kadar bir ağrı sanki kemiklerim kırılmışçasına. Oturup kalkarken ağrı saplanması filan Ama sonradan çok şükür geçti nasıl iğrenç bir ağrı olduğunu insanı nasıl ağlattığını bilirim. İnşallah şeninde geçicektir🙏🏻
ElifLevent haftamdayim 15 20 gun önce belimin sağ tarafinda ağrı başladı gün geçtikçe çoğaldı sağ bacağıma da vurmaya basladi ağrı, bazen yürürken sağ bacağıma çok basamıyorum, sırf ağrı var diye doktora gittim hic bisey demedi doktor magnezyum ilaci yazdı gönderdi, nedenini bende merak ediyorum.
Yumurcakk ElifLevent kıyamam ya bilmıyorm okadar müzdaribimki bu dertten bnm gibi cekenlerle sanki hanı gurbette akrabasını bulmuş görmüş gibi hissettim benım gibi bu ağrıyı ceken varmı diyerekten😔
Sedanur61 Yumurcakk malesef düzelmedi bazen yürüyemiyodum bile ağrıdan yatamıyodum ama doğuma bi engel degil canm dogumdan so ra olmuyo zaten 😊
ElifLevent Yumurcakk Geçecek inşallah hamilelikten sonra hepsi deyip sabretmekten başka çare yok galiba anne olmak kolay değilmiş. Ağrılarınız ne zaman başlamıştı kaç haftalıkken?
Yumurcakk Yuceroglu kesinlikle ağır kaldırmayın ve sımır sıkışması genelde. Sağda cıkıyor hamılelığım cok iyi gidiyordu zehir oldu son dönemim
Yuceroglu Yumurcakk yok kaldırmıyorum. Nasıl buluyorsa dönerken bir sinire basıyor o an böyle bağırtıyor beni aniden irkiliyorum Allah kimseye vermesin 🙏 Siz de dikkat edin
QOH Yumurcakk yürüdüm ama bir dönem zorlandım,ben oturup yatamıyordum,sonrasında zaten hissizlik başladı bacağımın arkasında boylu boyunca.Darbe alırsa ya da biraz sert oturursam nefesimi kesen bir acı oluyordu,öyle öyle geçti.
Yumurcakk Yuceroglu Yuceroglu evet dönüşler bağırtıypr geri geri gitme hızlı yürüme tuvalete oturma büyük adımlar insalah sizmki o değildir
Yumurcakk Sedanur61 benımki bayaga ağır geciyor tuvalete dahı oturamıyorum bazen zaten yürümeyi 10 günüdr kalkıp oturmakta cok zorlanıyorm kahvaltımı zor hazırlıyorm sizinkide bu şekilde ağırmı gecti ? Doğum yaptıktan kac gün sonra gecti valla pskolojımı bozdu bu durum😔 cok soruyorm cünkü bayaga üzülüyorum