MerCih Babykuzucuk hayır daha yapmadım üç gün gecikmesini bekliyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
[silindi] Bfduam adet günü ve adet gününe yakın günlerde yapılan bir çok testin conucu yanlıştır çünkü hormonal denge adet olmaya yakın birden değiştiği için farklı sonuçlar çıkabiliyor, kan testi yapmadan kimse kendisini ümitlendirmesin bence.🤗
Tubi05 papatya56 evet sabah oldum canım kısmet olmadı yumurta takibi yaptım ama kısmet değilmiş bir daha önceden test yapmayacağım çift çizgi görüp adet olmaktan çok sıkıldım
papatya56 Tubi05 Bende bugun doktora gıttım canım duphaston verdı ovulosyon kullanıyorum bu ay Insallah olur bende ıkı ay once testte cıktı kanda negatıftı o yuzden test yaomıyorum
papatya56 Bfduam Canım ovulosyon testı yaptım herhalde yumurtlama gunum fotograf atamıyorum nasıl atılıyo sizede atsaydım baksaydınız
Bfduam papatya56 kuzum ovulasyon denemedim henüz ama cok koyu, muhtemelen yumurtlamadır. Hangi saatte yapıyorsun testi, sıvı alımını kaç saat önce kesiyorsun, kaçıncı idrarda?