Bfduam Bsrahb su kritik süreci.atlatana kadar yorma kendini, Allah korusun sonra üzülmeyesin, kendi canına bak.
CansuDRY Atlans İğnenin etkisi geçmiştir. 11. günde iğne etkisi bu kadar koyu renk çıkmaz. Sizinki gebelikten böyle.😊 Hayırlı olsun.
Atlans CansuDRY canım sanırım yok kan testi 2.37 çıktı dün ama bu sabah ki testim yine böyle çizgi çıktı. Erken gebelik testi bu kadar küçük bir değeri nasıl bu kadar belirgin çıkardı anlamadım gerçekten. 😕
Bfduam AnnelikHayali kpss sürecine girmedim hocam özemdeydim ücretli. Malum devamlılığı olamıyor kadro olmayınca. Aşı uyku hali ve halsizlik yaptı bende bir kaç gündür, değişken tabi kişiye özel.
Smk @Bfduam bi bak istersen [url=https://www.hizliresim.com/fnlwv1e][img]https://i.hizliresim.com/fnlwv1e.jpeg[/img][/url] herhangi bir zararı yokmus
Bfduam Smk sağ ol canım, cok yeni olduğu için bilinmiyor sonrası haliyle. Aşı bende yorgunluk, halsizlik uyku hali yaptı, gececek inş.
CansuDRY Atlans Benim iğne gününü saymadan 11.gün silik çizgi çıktı, 12.gün kan değeri 18′di. Bence artacak sizin değeriniz, gününe göre ancak.
AnnelikHayali Bfduam bizim diğer hocalarda da kol ağrısı ve uyku yapmış. Bakalım yarın bende Nasıl etki gösterecek.
Aysemnur Adet tarihim 19undaydı 2 haftadan beri sol kasık ağrısı çekiyordum bugün sağlık ocağına gidip kan tahlili verdim ve beta 15 çıktı daha çookkk küçükk :)
Babykuzucuk Aysemnur peki normal test yapmısmıydınız hiç benimde ayın 19 u testte cıkmadı dün yaptıgımda . Bide regl belirtisi oldumu cok sordum ama
Aysemnur Babykuzucuk Normal test yaptım ama silik çizgi dahi çıkmadı evet benim adet belirtim çok fazla olmuyor sadece bacaklarım ağrıyor 1 gün kala falan ayrıca göğüs hassasiyetim çok oluyordu sol kasık ağrım ve karın ağrım oldu ayrıca 2 gündür de geceleri mide bulantım çok oluyordu öyle aklıma esti gittim tahlil verdim tüm hormon testlerim falan da yapıldı öyle çıktı canım :)
Babykuzucuk Aysemnur bende aynen test yaptım cıkmadı yarın adet günüm karnım hafif hafif ağrıyınca bu ayda gitti sayıyorum
Bfduam AnnelikHayali kolun o bölgesi sadece lokal ağrı o bi şey değilde, uyku, halsizlik ve ateş yaptı iki gündür gripli gibi kas ağrısı oldu.