Mouradi Bfduam Aklımızı yitirmesek iyi yani 😅❤️ Şaka bi yana da çok agresif olmuşum ben canım.. recep ivedik gibi" kompleksliyim, agresifim " 😂🤦🏻♀️ Bu ne haller ya noldu bana 😂
Bfduam 21_28 inş bu bi belirtidir o zaman. Benimde bir haftam var çok az beyaz akıntı oldu, adetten once gelen mi bilemiyorum.
Bfduam Gizmooo yumurtlama döneminde kasıklarda ağrıyı daha derin hissettin mi ve bel ağrısını? Benim bu ay öyle oldu.
Bfduam afrasil belki yarın, belki yarındanda da yakın gibi oldu biraz:) Inş be canım terfi oluruz buralardan ya nasip:)
Nurciv 25 bat Bende varim. Bu ay Clomenle Hic yumurta büyüyemis olsada icimde bir umut ya Doktor görmediyse diye bekliyorum😅
BirUmut59 Bayanlar çatlatma iğnesi vurulalı 10 gün aşılama yapılalı 8 gün oldu doktor 14 gün sonra test yap desende, beklemek işkence daha erken öğrenme umudu varmı 🙏
Gul4001 Gizmooo canım çok haklisin benimde 3 yıl oldu, bende aynı durumdayim test yapıp negatif görmek istemediğim için yapamıyorum bile artık. Adet tarihin geçince ver kan o zaman, adet olmazsın inşallah.
afrasil Bfduam bebek isteyenler grubuna o kadar alıştım ki herhalde hamile olsamda burdan çıkamayacam herkese yorum yapacakmsm gibi hissediyorum 😀 ay insallah valla o kadar yoruldum ki yapabilecegm bsyde kalmadi artk ben Türkiye de yaşamıyrm burda devlet hastanesi yapmıyor ozel 5.5 milyar istiyor daha bide buna neler eklerler kim bilir bende bütçemi aşılama icin kullanmak istemiyorum hemde büyük hastanedd yaptırmak istiyorum