Bfduam Atlans belki doğal yoldan gelisecek o iğnelerden bağımsız? Bunu bilen sadece Rab. Üzme kendini şimdiden.
Atlans Bfduam bakalım bekliyorum karnıma kramplar girip çıkıyor ara ara ama artık yaşadığım belirtilerede güvenemiyorum çünkü aylardır hep belirtileri birebir yaşayıp regli oluyorum. Hayırlısı artık nasipse olur beklemedeyim 😅
Bfduam Mouradi daha da gül o zaman canısı ❤:) “yani yakında ters huniyle buralarda arzı endam edecek bi milyon hemcinsimiz var:)”
21_28 Bfduam hafifden beyaz akintim var birde kac gundur aksamlar uyaniyorum agzim cok kuruyor 3 4 defa kalkib su iciyorum bilemiyorumya
Bfduam 21_28 senin en fazla üç, dört günün kalmış. Olur muydu adet oncesi beyaz akıntı dört gün kadar öncesinden?
Bfduam Atlans sekil a: ben. O kadar benziyor ki belirtiler Dr var desede artık inanmycam o noktadayım yani:) Adet öncesi akıntın olur muydu? Evetse kaç gün öncesinden başlardı?
21_28 Bfduam ilk gebeliyimdede boyle olmusdu bilemiyorum of kafam karisti umutlanmak istemiyorum😪sora olmayinca kotu oluyorum
Atlans Bfduam ben bebek istediğimizden beri hep belirtileri harfiyen gösteriyorum akıntım falanda yumurtlamadan regliye kadar oluyor ara ara, tam tarif edilen gibi ama bebek yok 😂
Bfduam 21_28 zaten gel gitli ruh halleri sürecin doğasında bu var sanırım. Akıntıyla ilgili soruma cevabın var mı?
Bfduam 21_28 inş bu bi belirtidir o zaman. Benimde bir haftam var çok az beyaz akıntı oldu, adetten once gelen mi bilemiyorum.
Gizmooo Bfduam evet evet vardı bel agrısı sırt agrısı göğüs hassasiyeti mide yanması baş dönmesi kusma ama bu ikisi vertigomdan kaynaklı olmuştu kuzum bu arada ben zaten dayanamadım devlete gidip kan verdim umarım güzel sonuç alırım 🤲🏻💕😍
Bfduam Gizmooo yumurtlama döneminde kasıklarda ağrıyı daha derin hissettin mi ve bel ağrısını? Benim bu ay öyle oldu.
AnnelikHayali Bfduam başka bir arkadaşa yazacaktın, yanlış etiketleme oldu galiba. Benim bebeğimi almadılar, ben düşük yaptım malesef.
MerCih Bfduam bnm 17 Haziran çok umutlu değilim ama allah nasip ederse olmayacak şey yok allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Mortaleks1 Bfduam geçen ay adetim 3 gün gecikmişti normalde hiç gecikme olmaz aralıkta da bir düşüğüm var. Geçen ay test yapınca pozitif çıktı ama sonra kanamam başladı ve beta 2′55 çıkmıştı kimyasalı sanırım. Bu ay inşallah olur