Serii Mina127 size de maşallah 😍 biz 16 haftalıkken gittik ama bacaklarını kapatmıştı göstermedi cinsiyetini doktor haftaya gel bi daha bakalım dedi 17. Haftada öğrendik yani 🤗 gitmeden çikolata yemeni öneririm bebişler o zaman kıpır kıpır oluyor 😘
Mina127 Serii bizimkisi göstermedi cnm hafif bacak arasında birşey gördüm erkek olabilir ama kesin sonuç değil dedi
BeyhanEmre BilgeSnmez birde benimkini de hesaplarmısın zahmet olucak ama ikimizinde doğum tarihi 1994 , hamile kaldığım gün 6mart 2018 , eşimin doğum tarihi 9haziran benimki ise 17temmuz
fk54 Alevbh 16 haftadan sonra doktor soyluyor bosuna aklını karıstırmı saglıkla gelsınde canımm gerisi önemli değil bende cok arastırdım ettim ama gaydası yok
Neslisahhh Serii Ben de hep rüyamda oğlum olacağını görüyorum ama doktor kız dedi. Rüyalar tersine mi çıkıyor acaba ☺️
Serii Neslisahhh bilmiyorum kii 😂 ben rüya tabirlerine felan da baktım ya tersi çıkar ya da doğru çıkar yazıyordu başka seçenek olabilecekmiş gibi 😂 Rüya kesin cevap değil galiba 💁🏼♀️
Dilekahinzen BilgeSnmez Boyu ve kilosu ne kadarmış. bende 17. haftamda gitmiştim 204 gramdı boyuysa 18 cm
EdaDoruk BilgeSnmez Benimkine bakabilir misin rica etsem ben 1992 eşim 1987 mayısda hamile kaldım çok teşekkürler😊
BilgeSnmez Dilekahinzen Dilekahinzen benim bütün gittiğimde 18+6 dı doktor 230 gram 19 cm dedi iyi dedi bütün organları gelişmiş