Nurcankrkya BilgeSnmez bizde öğrenebilsek biran önce cinsiyetimizi ya😍 ama kız hissediyorum ben herkeste kız diyo sadece babam ve eşim hariç 😊
BilgeSnmez Nurcankrkya kız çıktı ama gerçekten Allah’a şükür hiç kusmam midem bulantım olmadı çok rahat geçti ama sadece uykum çok var 🙂
BilgeSnmez Dilekahinzen evet canım çok teşekkür ederim ☺️ beni düşündüğün için mesela benim teste göre erkek çıktı bükün öğrendim kız çıktı yani fazla tutumadı benimki 🙂😂
Dilekahinzen BilgeSnmez olabilir ya eğlencesine yapıyoruz yanılma payı var tabiki kimse yüzde yüz inanmasın😂 bende tuttu senin test yalnız 😄
BilgeSnmez arzuozbek düzgün sayabilirseniz bulabilirsiniz kiminle önce Doğum günüyse onun ki çıkar yada ne zaman hamile kaldığın önemli
BilgeSnmez Mina127 valla canım şuan bakamıyorum çok bitkin bir şekildeyim anlattığım gibi yapabilirseniz yapın 😌 Sevgilerimle 🙏
BilgeSnmez Dilekahinzen bu test olayını ben çıkarttım bende yanıldım 🙂😂😂 erkekti teste şimdi kız 🙂 ama maşşallah çok sağlıklıymış sadece idrarımda mikrop varmış su içiren bol bol 🙂
Dilekahinzen BilgeSnmez maşallah canım anneli babalı büyüsün inşallah sağ sağlim kucağına alırsın. Kaç haftalıksın
ilkim19 BilgeSnmez benim eşim her 3 ayda bir kan veriyor hamile kalmadan Nisan ayının başında en son kan verdik aynı gün ikimizde ☺️ şimdi ikimizinde kanı yenilendi nasıl olcak o 😂
Nergs199 BilgeSnmez bnim kinide hesaplayabilirmisin bnim kafam karıştı .benim kasım 1990 eşimin ocak 1988
Serii Mina127 size de maşallah 😍 biz 16 haftalıkken gittik ama bacaklarını kapatmıştı göstermedi cinsiyetini doktor haftaya gel bi daha bakalım dedi 17. Haftada öğrendik yani 🤗 gitmeden çikolata yemeni öneririm bebişler o zaman kıpır kıpır oluyor 😘