Deletedmom4548454 kuzum öncelikle merhaba, bende senin gibi yaklaşık 1 sene önce adet düzensizliğim yüzünden doktora gittiğimde polikistik över olduğumu öğrendim. Ama kıllanma aşırı kilo sivilce gibi problemlerim yoktu benimde, doktor bana klomen verdi ve 2 hafta sonra tekrar gel dedi gittim çatlatma tedavisi yapacağını söyledi. Ancak eşimle yurtdışından yeni türkiye’ye taşındığımız için eşim sürekli gidip geliyor o yüzden istemedim zamana bıraktım. Yaklaşık 6 ay önce tekrar başka bir doktora gittim ve benden birsürü test vs. istedi, ben çok üzüldüm Rabbime emanet ettim ve bunlara gerek kalmadan olacak dedim yapmadım hiçbirini zamana bıraktım. Eşim geldikten sonra ovülasyon günlerin hep değerlendirdik ama olmadı. Sonra ben vazgeçtim artık üstüne düşmeyeceğim olursa olur olmazsa hayırlısı Rabbim hayırlısını versin dedim vazgeçtim ve tamamen umudumu kestim. Taa ki diğer ay hamilelik haberini alana kadar😋 diyeceğim o ki stres bu konuda çok etkili, yani en azından ben öyle düşünüyorum çünkü o ay hiç düşünmedim hiç aklıma getirmedim. Bu pckos engel değil hamile kalmaya zannediyorsam sende çok bir yan etkisini görmüyorsun benim gibi, umarım en kısa zamanda hamilelik haberini de görürüz burda☺️ Rabbim en ummadığın anda güldürsün yüzünüzü bu arada ben 14 haftalık hamileyim sana ve isteyen herkes için dua ediyorum çok zor çünkü yaşadığımdan biliyorum. Allah gönlüne göre versin 🤍