Kirazkiraz Selam kızlar 17+3 haftalık olduk biz bu haftalarda hareket hissediliyormu hisseden varmı merak ettim?
Melekd turkankrbyk nasıl bi hareketlenme içten mi hissettiniz bende 17 haftalık oldum bugün. Bu aralar içimde bi kımıldama gibi bişey hissediyorum ama bebekmi yoksa guruldama falan mı emin değilim😊
Kirazkiraz Serapem sanki hissetmiştim ama bikaç gündür hissetmiyorum bilmiyorum normal o zaman hissetmemek dimi
Kirazkiraz Zehra60muhammed aslında 2. Gebeliğim ama ilki düşük 1 bucuk aylık o yüzden bilmediğim için sorayım dedim 😊
Serapem Kirazkiraz kiz tabiki daha ne kadar yavrucak 20 den sonra çok rahat hissedeceksin in ol ara ara o his gelebilir çok normal bebekte büyüyor zaten asıl sen 20 lere bir gir göreceksin nasıl kıpır kıpır oluyor karnin 🥰🥰🥰
Ervaerva Kirazkiraz tabiki normal canm ilk gebelikte geç hissedersin ikinci gebelikte erken hissedersin senin hissedeceğin hareket haftan erken olduğu için sadece pıt pıt şeklinde seyirmelerdir
Kirazkiraz Deniz59 bnde bi ara kelebek kanatları gibi hissettim doğru mu o zaman🤗❤ bide şimdi sık sık hissedilmez değil mi
Emineabdullah Deniz59 bende 16 haftaligim ve ilk gebeligim bazen karnimin tek bir tarafi o kadar sert oluyo ki sanki bebegim oraya toplanmis gibi genelde düz yatarken oluyo sonra bi süre sonra fsrkli yerdre😊
Deniz59 Kirazkiraz evet canım 20 haftalık oldum bazen gündüzleri hiç hissetmiyorum akşam yatacağım zaman atıyo bi kaç kere normalmiş zaten düzensiz olması 💕
Serapem Kirazkiraz 30 a kadar çok hızlı gider ondan sonra duraklama dönemine giriyoruz nedense gecmiyor😅 gelir kuzum gelir yeterki hayırla sağlıcakla gelsinler allahim kolay dogum nasip etsin inşallah cümlemize 😍🤲🤲
Leylaakcay @Kirazkiraz kimisi erken hissediyor kimisi geç hissediyor bende içerden pıt pıt hissediyorum dışarıdan değil 😌21 haftalık olduk bugun