Semanurozgan Cerenko valla ben mide bulantısından yiyemiyorum yoksa neler aldiririm neler eşim zaten kutu kutu çikolata tuzlu bir sürü şey almış gelmiş gel gelelimki yiyemiorum
Semanurozgan Mom789 hahaha benimki tam tersi askm canın şunu istiyor dimi alıyım diyip duruyor zorla alıp resmen kutu kutu çikolata almış gelmiş
Lulemom Semanurozgan aynen hatta kimisi ilgiyi görünce bilerek yapıyor bile dedi😄 bilemicem herkesin günahı boynuna 🙊
tazeanne123_ Semanurozgan ben 1 aylıkken baklava aşermiştim gece gece eşim aramaya çıktı bulamıyorum diyince ağlamıştım sanki yemesem ölecektim neyseki bulup getirdi😂
Kayraninannnesi Semanurozgan yarın 36 haftalık olucam hiç aşermedim daha 🤷♀️ erik istiyorum sürekli ama onu her yaz istiyorum zaten hamileliktr olan bişey değil
Zeze2454 Semanurozgan 2 aylık olduk gördüğüm yada aklıma gelen herşeyi canım istiyor kelle paça çorbası ağzıma sürmezdim şimdi her gün olsa yerim 🙊
Aysnn3705 Semanurozgan bnm hiç öle durduk yere canımın bişe çektiği olmadı aşerme gibi ancak görünce istediğim oldu görmesem aklıma gelmiodu
Sblatc Busradonmezus bende bazen rüyalarımda yemek tatlı falan görüyorum ondan mı acaba😅ama canım çok çekmiyo yani uyanınca geçiyo.
Calisananne25 Busradonmezus evet ben geçen akşam rüyamda gördüm rüyamda buz dolabının içinde deli gibi havuç arıyordum aşerme bu mu acaba 😁😁 ertesi gün yedim hemen havuç ne olur ne olmaz diye. Daha cazip bişey de görememişim yani 🤪
Gamzehalill Bende 8hafta 4 günlük hamileyim hani aşerme gibi değil benimki de Instagram da hikâyede bi yiycek gördüm ve hala bulup yiyemedim bi tek karpuz istemişti çok canım ama aşerme için de erken miyim falan hic bilmiyorum
Semanurozgan Lulemom Valla ben yapicam birazcık ama naz yapamıyorum gerçekten hamileliğim çok zor geçiyor