Busradonmezus Semanurozgan aserme olmayabilir açıkçası benim olmadı şunu yemeliyim diye tutturtmadim zaten aserme dediğimiz şey gece rüyada görülen bir şeymiş 😁
Gamzissss Semanurozgan Hahahahah 😂😂😂 canım 8.ayın içindeyim İnan hiç aşermedim yaaa gözümü kapattım hayal ettim yok yine de eşime az Naz yapayım dedim olmadı ☺️☺️
Dubletombikdoner Yani bazıları hiç aşermiyor 😁😂 kokusu burnuna gelir bir yiyeceğin agzinda tadi olur 😊
Sblatc Busradonmezus bende bazen rüyalarımda yemek tatlı falan görüyorum ondan mı acaba😅ama canım çok çekmiyo yani uyanınca geçiyo.
Calisananne25 Busradonmezus evet ben geçen akşam rüyamda gördüm rüyamda buz dolabının içinde deli gibi havuç arıyordum aşerme bu mu acaba 😁😁 ertesi gün yedim hemen havuç ne olur ne olmaz diye. Daha cazip bişey de görememişim yani 🤪
poyrazinannesi3547 Busradonmezus ayy bende rüyada görüyorum ama canım çekmiyor diye yemedim gördüklerimi
Semanurozgan Gamzissss valla benimkide diyor ben demeden askm şunu alayım bunu alayım mide bulantısından birşey yiyemiyorum ah yiyebilsem biliorum yapacağımı
Maviss__ Semanurozgan benim 2gebeliğimde de 7haftada başladı bişeyin tadı damağında kalması gibi kokusu burnuna gelir
Cerenko Ay yok valla ben de hiç aşermedim 30. Haftamdayim 😍 hatta işyerinde ki arkadaşlarım ne masrafsız hamilesin sen diyorlar 😂
Semanurozgan Cerenko valla ben mide bulantısından yiyemiyorum yoksa neler aldiririm neler eşim zaten kutu kutu çikolata tuzlu bir sürü şey almış gelmiş gel gelelimki yiyemiorum
Serapem Semanurozgan 2 hamileliktede bilemedim o duyguyu ah derdim 1 de olmadı 2 de bari gecenin bi yarısında kocamı göndereyim yok olmadi🤣
Oznurakts Semanurozgan İkinci ayda koku alma hassaslasti, biraz mide bulantısı vardı. Mide bulantısı geçince abur cubur (jelibon cips) ve şeftali asermeye başladım.
Mom789 Semanurozgan 38 oldum doguracam neredeyse bir kere asermedim ay ona yanarım hep diyordum gecee canim sunu istedi diye yollu ama evden derdim yapamadım benim yerime evde aseren koca var hergun sunu yap bunu yap diye mesaj atan 😂😂
Semanurozgan Mom789 hahaha benimki tam tersi askm canın şunu istiyor dimi alıyım diyip duruyor zorla alıp resmen kutu kutu çikolata almış gelmiş
Lulemom Semanurozgan 30 haftalık olcam o kadar kendimi dinledim ne canım istiyor diye ama yok 😄 hiç bişi aşermedim. Çok heveslendim ama olmadı. Hatta doktoruma bile sordum. Ne zaman aşercem ben diye 🙈 ama doktorum baya güldü. Aşerme diye bişi yok Psikolojik olan bişi o dedi 😄
ebru23 Semanurozgan asermek kokusu geliyo yada bogazinda akiyo o tat oylr birsey ramazan da pide aserdim 🤣🤣 misal cokta zorlamiyo kizim beni baua erik aserdim mevsiminde bi oturusta ysrim yiuordum sınirlandirdim
Susamtanem2 Semanurozgan İlkini 40 a doğum yaptım simdi 24 um ikisinde de o duyguyu yaşamadım psikolojik diye düşünüyorum