Sultann1603 Aralıkta doğum yapck olan anneler alışverişe ne zaman başlamayı düşünüyosunz ve neler alarak başlamayı ben 13+4 üm yaz sonu gbi alsak olur heralde
ogluileannesi Sultann1603 cinsiyeti belli mi canım ☺️ Aralık sonu Ocak başı benimde bekliyorum bakalım 🤲🏻
ilknurd_98 Sultann1603 14+2 ben kendimi tutamadığım için gördüğüm güzel şeyleri aldım valla 🤷♀️ Bu haftada cinsiyetimizi öğrendik, prensesimiz geliyor 😍
Anestezi07 Sultann1603 Bende 12+4 üm 7. Ayda başlamayı düşünüyorum büyük şeylere. Kıyafetleri mağazada görünce güzelliğine dayanamıyorm onları şimdiden alabilirim 😂
ogluileannesi Sultann1603 sağlıkla gelsinler benimki 10 haftalık doktor tahminde bulunamadı tabi ama burada herkes kız dedi bekliyoruz bakalım🙂
Sultann1603 Mlhameliha aralıkta doğurmak gibisi yok bence kışın doğacak yaza kadar büyücek yani yazın eve kapanmaktansa kışın evde oturmak çok dha iyi geliyo bana 😄
Sultann1603 ogluileannesi 10 hafta çok küçük dha bulunmazlar benmki bile net degl 12 haftada ama bakalm bu ay öğrencz😊
Sultann1603 Anestezi07 ya sorma tulumlara bayılıyorum ama şuanda hep yazlk var alsakta bi anlamı olmıcak yani kış bebeği olcaklar😊
Bsradnz18 Sultann1603 bizde 12+5iz ben ufaktan başladım büyük eşyaları 7. Aydan sonra başlıcam oğluşum 7 aylıkken gelmeye kalktı Allahtan herşeyi tamdı
Merveren Sultann1603 benimde 12 haftalık oldu ama cinsiyeti belli değil ama biz bebek arabası ve 2 3 tane zıbın aldım sadece cinsiyeti belli olsun inşallah ondan sonra haftaya ikili testimiz var orda inşallah görünürse ona göre alma başlıcam bazı şeylerini
Sultann1603 Merveren benimde 2 li testte söylediler bakalm bekliyorum kendimi kıza alştrdm tabi bi değişiklik olmazsa😊
Sultann1603 Merveren evet ya en azından çocuğu giydir yatır ört üstnü mis gbi uyusun ama yazn öylemi yok pişik oldu yok isilik oldu hep sknti😃
Dyg06 Sultann1603 benimde ikili teste gittiğimde kız gibi ipucu dedi öyle deyince oluyor Zaten öğrendik ki kız
Sblatc Sultann1603 trendyol favorilerim hem kız hem erkek kıyafetleriyle doldu cinsiyet belli olsa da rahatlasam😅
Heather Sultann1603 Eylül gibi alıcam. Oğlumdan bişeyler var ama o yaz bebeğiydi ayları tutmuyor, ince hep abisinden kalanlar. Kışlık ürünler şu anda yok. O yüzden eylül gibi düşünüyorum. Sadece kıyafet eksiği var zaten kalan herşey abisinden.
Heather Sultann1603 kıyafet değil ama araba yatak vb büyük kalemlere başlamalısınız o halde bence. Ufak ufak alınvçca ödemesi daha kolay oluyor. Kıyafet için de mevsim nedenli beklemek daha uygun geliyor bana.
Anestezi07 Sultann1603 Valla bizde sıfırdan başlıyoruz. Bugün gittim %70 erkek dedi ama 12. Haftayız daha bekleyip emin mi olsam diyorum😁
Sultann1603 Heather hepsinide biz almayz heralde kayinvalidemler flan alrz diyo ama dha erken erken diyip duruyo