aycanerbas Papatya2768 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim kız bebek 5. Aydan sonra belirginleşti karnım 5. Aya kadar ufak tefek kilolar aldım hamile olduğum anlaşılmıyordu 😊
Momocuk-48 aycanerbas emin olun hurafe benim oğlum olacak hala doğru düzgün çıkmadı ki ben bildiğim için yada gören doktorlar inanmadı ikisine kanıtlarla inandırabildim 😂
aycanerbas Momocuk-48 sanırım her insanın vücut yapısına göre değişkenlik gösteriyor 😊 hamilelikte alınan kilolar çıkan göbekler değilde sonrasında bunu geri verip verememek daha tedirgin edici bence 😁
buseli07 Papatya2768 33. Haftama girmek üzereyim Çıkmaya başladı galiba karnım 🤷🏻♀️ ilk gebeliğim bu arada
Momocuk-48 aycanerbas of of hiç hatırlatmayın ama ben dert etmiyorum sağlam bir sağlıklı beslenme ve günde 40 dk bile olsa sporla veririz ben bize güveniyorum🥰
aycanerbas Momocuk-48 inşallah hepimiz eski bedenlerimize hatta istediğimiz kilolara rahatlıkla düşeriz 🤗🥰
Kurabiyecik 17 haftalık hamileyim. Karnım direk çıktı yani. İç karın genişliği ile ilgili bir durum. İlk gebeliğimde de karnım çok büyüktü, herkes ikizlere gebeyim sanıyordu. Koca karından 3 kiloluk çocuk çıktı 😂