Elinaz 37+4 kızlar artık bebişim gelsin istiyorum erkenmi bilmiyorum ama biran önce kavuşmak istiyorum 🤦🏻♀️
momsboys Elinaz bende 37+5 oldum bende artık dogurmak istiyorum yani mesela haftaya dogsun😀 hem hamilelikten yoruldum hemde nasıl bişey kime benziyor çok merak edip sabırsızlanıyorum
Pnryr Yoo değil ben kızımı 37+4 de doğurmuştum bol yürüyüş düzenli merdiven inme çıkma günde 6 7 adet hurma ile başlayın sağlıkla alın kucağınıza inşallahh
Elinaz Pnryr maşallah sizede allah sağ salim büyütmeyi nasip etsin hurma 1-2 tane yiyiyorum yürüyüşüde yarından itibaren deneyeceğim
Pnryr Elinaz Amin hepimizin evladına rabbim uzun sağlıklı ömür versin 10 aylık oldu kuzucuğum :) 1 2 az 6 min derler rahimi ymuşatırmış kolay gelsin şimdiden :)
Gamzeee89 Filizaybars benimde 37+4 ama illa 1 hafta daha bekleticek bugun kontorlum wardı çarşamba gününe werdi doğumu 38+4 doğurmuş olucam 😒
Filizaybars Gamzeee89 kilosu nasıl şuan ? Kilosu iyiyse zamanını doldurdular aslında o beklenen 1 hafta zaman da da toparlanmış oluruz
Gamzeee89 Filizaybars ayy şuan hastanedeyim suyum geldi 1 haftam wardı doğuma ama oğlum bekleyemedi ☺️
MirzaHazal56 Elinaz Bizde 37+4 olduk oğluşumla bende çok istiyorum oğlumu kucağıma almayı bide artık iyice rahatsız olmaya başladım . Aile içi stres yaşıyorum oğlum gelirde onunla uğraşır kafama takmazdim bı tane kızım var 2 2 Aylık. Oda babaci çıktı babası evdeyken yanıma uğramaz. Artık çok bunaldım zaman geçmiyor 😔
svksym Elinaz ne kadar çok anne karninda kalirsa o kadar bagişiklik sistemi guçlu oluyormus bugun hemsire arkadasim söyledi. Bende 38+4 üm.
Sehribannnn Yeni kalktım belim ağrısından bıcaksaplanır gibi saplanıyor 37+4 oldum kasıklarım bebek top gibi oldu fazla hareket etmiyor bugün niye böyle oldu bilmiyorum 🤷♀️ korkuyorum yavruma bir şey olucak diye hastanede çok çok uzak hemen gidemiyorsun