Mom726272 Melisacaaglar yok sormadım devlete gidiyorum ya köyde oturuyoruz hastane şehir merkezinde 🤦🏻♀️ detaylı ultrasonu da geçen hafta yaptırdım
Symazturk Melisacaaglar 29. Haftadayım burda okudukça ara ara bakıyorum sertleşme var mı diye sertleşme değil de bir iki kez adet olcam gibi çok hafif bi şey yokladı anlamadım ne olduğunu 🤭
Ikizdeniz Mom726272 24 haftalikken basladi 32 de dogum yaptim canm ama benimki ayri ya ikizdi zaten riskliydi kanda pihtilasma vardi o yuzden de olabilir yani
Mom726272 Ikizdeniz hmm öyle mi bende 22 haftalık hamileyim dün 3 kez önceki günü 1 kez kasılma hissettim korktum ya gidince doktora kesin sorcam ama öyle yakın değilki hastanede 😕
Nundiyebiri Melisacaaglar genel karnınız dogdugu zaman sertleşir yada bebek kendini topladığı zaman bemde bir de hamile taytı giydiğim zaman sertleşiyor aç karna yumuşak oluyor karnım
Mom726272 Ikizdeniz aslında pek yormuyorum ilk hissettiğimde uzanmıştım öyle öncesinden yorgun da değildim biraz önce gene oldu mesela 😕 sizin sıkıntı oldu mu doğumdan sonra küveze aldılar mı
Destinaa Kızlar bu sertleşme dediğiniz nasıl oluyor benimde de üst tarafım sürekli sert alıyor alt karnım yumuşak oluyor bu mu oluyor sertleşme
Mom726272 Destinaa bebeğin olduğu kısım canım bebek kendini topluyor yada bulunduğu kadar yer sertleşiyo oğluma hamileyken karnım burnımdayken yani son aylarda kasılma oluyodu bebek büyük zaten o zaman karnım komple sert olup acı hissediyodum heryerinde bunda 22 haftalık henüz daha karnımın alt kısmında küçücük yavrum orası sertleşiyo sonra geçiyo üst kısım yumuşak normal acı hissetmiyorum orda mesela
Destinaa Mom726272 hımm anladım ilk hamileliğim de pek bilmiyorum benim de midemi kısmı çok sertleşiyor karın kısmı yumuşak oluyor bu önemli bir şey mi önceden bir kadın doğumcu bana rahmin kalp şeklinde demişti
Mom726272 Destinaa ha bebek aşağıdayken olan kasılma da alt sert olur üst yumuşak olur senin rahim kalp şeklindeyse o yüzden de olabilir ay ilk kez duydum kalp şeklinde rahmi
Destinaa Mom726272 çoğu kişi de varmış bu olay erken Doğuma sebebiyet veriyormuş çok şükür şu anlık bir durum yok bakalım artık 😊
ivmenas Melisacaaglar yalanci kasilmalar baslamistir normal. Ama dakika tutun duzenliyse araliklari doktorunuzu arayin. Duzenli degilse sikinti yok
Uerdem Melisacaaglar aynı sikayetten hastanede yattım erken doğum belirtisi, çocuk büyüyor yeri daralıyor diye aldirmamistim 34. Haftada sancılar cikti nstte 2 doz ciğer geliştirici vuruldum serumla durdurdular 36ya kadar wc harici kalkmadım simdi pzrt 38 oluyorum bu seferde gelmiyor😅😅😅😅😅😅
Redpepper Benim erken doğum riskim var o yüzden doktorum benimkini normal bulmadı 25. Haftada, her gebenin durumu farklıdır bence normal veya değil demek uygun olmaz.
EcemUgur01 Melisacaaglar Benimde devamlı olur ama ben ayaktayım sürekli çalışıyorum yorgunluktan sanırım semsert oluyor bakalım 22 si randevum var 🤷