Aleyycskn Merhaba anneler ben dün test yaptım çok ama çok az silik bi çizgi çıktı napıyım bilmiyorum reglime de 5 gün var hamilemiyim acaba yardımcı olur musunuz?
Ahelmetcin Aleyycskn ikinci çizgi silik bi şekilde çıkmıssa yeni hamilelik olduğu için öyledir acilden gidip bi kan testi yaptırmalısın bi bence.
ilkbaharr Aleyycskn canım bende 7+3 günlük hamileyim. Senin gibi dayanamayıp 5 gün kala test yaptım silik çizgi çıktı. 3 gün sonra yine yaptım daha da koyulaşti. Büyük ihtimalle sen de hamilesin 😊
KubraAydin Aleyycskn Google resim yükle yaz yükleyeceğin resmî seç yükledikten sonra resmin url sini burda paylaş canım
Zeynep13072017 Aleyycskn var gibi yinede umutlamdırmayalım sizi benimde böyle olmuşdu kan verdirmişdim adetime 4 gün kala 14 cıkmışdı öyle artmışdı istersen sende kan ver daha net olur beklemek zordur 😄😄😄😔😔
gulin-35 Aleyycskn gunun gecmedıgı ıcın heralde cok sılık cıkmıs bır kac gun daha bekle yıne yap bence
ilkbaharr Aleyycskn https://resimyukle.io/r/dYXLaFLIaZ Bak benim de ilk yaptığım test çok az belli oluyor