keyifkahvesi Sdacbc 2 kilo almıştım Bi kac gün önce 😂 göbüş de cıktı birazcık değişik ruh halim var hayırlısı bakalım
prensesannesiiiii keyifkahvesi benım cok fazla cıkmadı öyle dısardan bakılınca cok belli olmuyor biraz biraz büyüyor dar giyince cıkıyor sadece 😊
prensesannesiiiii Sdacbc bende kalçam felanda cok cıktı 😅 cok fazla kılo aldım bide cok cabuk alıyorm bu aralar
keyifkahvesi prensesannesiiiii dar giyince daha da Belli ikinci gebelik benim belli ondandır dıyorum bende 🙃
humasultan3443 Sdacbc sanki biraz biraz 🙊🙆🏻♀️ Hareketleri hisseden var mı kızlar ya ben daha hissedemedim 15+4teyiz şuan kime sorsam hepsi 14-15. Haftada hissetmiş 16da tekmeler vs biz mi geç kaldık ne yaptık😳
omrsv Sdacbc 16+4 teyim. Hiiç kilo almadım. Karnım hiç çıkmadı sanki. Biraz kaşınıyor ama. Bir de kasıklarımda ağrı var hala.
2inciannelik Sdacbc 54 ile hamile kaldım canım ikinci gebeliğim 56 kiloyum şu an . 17 haftalığız . Karnım çok yok
omrsv Sdacbc bebek yağı ve Hindistan cevizi yağı sürüyorum ama cildim normalde de aşırı kuru. O nedenle de cok kaşıntı olabilir