Sfm51 Hilal-95 teşekkür ederim bir nebze içimi rahatlattınız 😅 Doktoruma yazdım cevap vermesini bekliyorum dünden beri ilk defa olunca insanın korkmaması elde değil 😅
Hilal-95 Sfm51 aynen bende korktum doktorum sorun yok desede ben idrar tahlılı yaptırdım sağlık ocağına gidip yarın sonucumu alıcam inşallah bişey çıkmaz sizde bi yaptırın oda temiz çıkarsa içiniz rahat olur 🤗🤗
Sfm51 ebooss tamam canımm çok sağoll 🙏🏽 Rabbim sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah tüm hamişlerin
Didemmmmm Sdacbc ben ilk 3 ay 2 kilo verdim şuan da da gram alıyorum galiba 😉 ama 4 ay tamamlandıktan sonra alırım herhalde
Sfm51 Hilal-95 evet yaptırayım bende bi idrar testi önlemimizi alalım erkenden inşallah sonuçlarınız temiz çıkar sağlıkla alırsınız bebişinizi kucağınıza 🙏🏽
Ipekmom 16+5 günlük hamileyim 1.75 boyundayim 84 kiloyla hamile kaldım 77 ye düştüm sadece arada mide bulantim oluyor ve sürekli ekşi şeyler canim istiyor ve kimse hamile olduğuma inanmıyor hamile değilken daha çok göbeğim vardi
Gokcemm_ 14 haftalık oldum bende.2.gebeligim ama karnim kocaman oldu şimdiden. acaba ne zaman hissederim bebeğin hareketlerini.hisseden var mı kızlar şimdiden???
Mucizemm0101 Sdacbc ben 15 haftalık hamileyim 3 kilo kadar aldım malesef göbeğimde çıktı kilo aldığımdan mı bebekten mi bilemedim 😕