Feyekun Gizemm4545 suni sancı sanıldığı kadar kolay degil cesaret ister dirayet ister sancı geldiği an kemiklerin ayrılıyor
Gizemm4545 Feyekun diğer türlüde bebeğime bişey olmasından korkuyorum kendiliğinden gelmesini bekleyince
Feyekun Feyekun Allah’ın izni ile hiçbir sıkıntı olmadan dünyaya getirirsiniz bünyeye göre değişiyor ben normal yaptım sanıldığı kadar normal olmadı çok acı çektim çok ağladım
Ozgepoyrazaden Feyekun hatırladıkça canımdan can gidiyor 😞 Allah bir daha nasip etmesin dediğim tek şey.
Zeynepbilen Feyekun çok doğru ölüyorum zannetmiştim bende tabiki unutuluyor geçiyor ama kendi sancimlada 2.cocugumu kucağıma alınca farkettim suni sanci onun 100 katıdır
Gizemm4545 Mothersgirl sabahtan suni sancıyla deneyip olmazda sezeryana alacaktır o yüzden demiş olabilir
Gizemm4545 yessobo sadece 1 cm açıklık var bebeğin başıda kanala yan duruyormuş normalde dik girmesi gerekiyomuş galiba sezeryan olcak gibi
Selinozsoy yessobo bende 39+5teyim bugün kontrole gittim nstde az bir sancı çıktı doktorum pazartesiye kadar bekleyelim 40+2 olacak zaten suni sancıyla başlatırız doğumu dedi bir kaç gün erken alması pek bir şey fark etmiyor sadece 40ı geçince kakasını yapar diye risk oluyormuş
NesX yessobo bende pazartesi günğ 40+0 olunca doktorum suni ile doğumu başlatacak. Ben kendim istedim doktorumda bu şekilde uygun gördü. Açıkçası bana bir iki gün sancı çekebilirsin dedi ama süreci yaşamadan bilemem. Fakat doktorunuz bu zamana uygun görmüşse vardır bir bildiği 37. Hafta sonrası zaten artık doğum için normal. Stres yapmayın umarım çok güzel geçer🙏
Pembe_duslerr yessobo neden erken bekleyin ztn kendiliğinden gelişir inşallah herşey kızımı 9ay15günde dogum yaptım zamanı geçmişti bile.suni verildi ama kendi sancım ve açılmamla gitmiştim son anda suni vermişlerdi.
yessobo Pazartesiye kadar beklemeye karar verdik, doktorum daha sonrası için risk oluşturacağını söyledi. Umarım o zamana kadar da kendi sancım gelir. Rabbim hepimize çok güzel doğumlar nasip etsin 🙏