Ciara93 Kızlar bu ikinci gebeliğim, bir kızım var adı Ebrar. İkinci meleğimde kız geliyor. Babamız ben koyacağım ismini diye diretiyor. Ben Erva istiyorum. O ise Hazel koymak istiyor. Sizce hangisi güzel ? Sonuçları göstereceğim kendisine :) sağlıcakla kalın 💕
Lonelinesss Ciara93 ebrar çok güzel isimmiş ya bana da doktor kız dedi ama kesinleşmedi daha. Erva çok güzel bence
Mariaisa Ciara93 ne yalan söylim ikisi de güzel ☺️ Ama ilk ismi kim koyduysa ikinciyi diğer koysun bence adil olmak lazım 🙈👏🏻
ArifeAhmet Ciara93 benim ilk gebeliğim ve ebrar koymayı düşünüyordum sonra eşim beğenmedi ervanur koyuyoruz😊 bence Erva çok güzel ebrarada uyumlu😊
Ciara93 MerveMustafaKaraku ya iki isim olursa eşim hazel diyecek ben erva diyeceğim onu da istemiyorum 🙈 bi yol bulmam lazım 😂
Firstmommy Hazel ingilizcede ela anlamına geliyor(goz rengi) .yurtdısında yasayanlar genelde bu ismi tercih ediyor sorun yasamaması için. İkiside cok guzel ama erva daha cok yakısır.ilk kızınızla uyumlu olur 😁
Ayselcnt Hazel.. Kızım olsaydı meryem hezal koyacaktım.. Bu nedenle hazel daha güzel bence.. Erva çok kişide var..