Elcnerdgn Yogurtlupilav malesef indirmiyor onda da iplay gibi bir sıkıntı var sanırım bu gün denemediğim kalmadı
deletedmom40 Elcnerdgn iplay ama artık indirilmiyo sadece program yüklü olanlar kullanabiliyo BRAVO var güzel
EgeninAnnesiii Peki sizin telefonların hafızaları hiç dolmuyor mu? Ben bebeğimin fotoğraflarını videolarını çekiyorum 1000 tane fotoğrafta doldu diyor çıldırıyorum. bide şarkı indirecek falan olsam herhalde kamerayı hiç kullanamam🙈
Sinemkurtkarakussk35 Elcnerdgn en güzeli iplay yoksa zaren müzik diye bişi yok yada bilgisayara bağlayıp yüklemek gerekecek. İplay olmadığına göre gelene kadar bilgisayara bağlayın o şekilde eşzamanlayın. Ama sık sık kontrol edin arada türkiye mağazasına geliyo gidiyo
Sinemkurtkarakussk35 ZeykemKaya önceden indirdiğimiz için biz kullanıyoruz ama ara ara türkiye mağazasından kaldırıyorlar sonra ger koyuyolar
Sinemkurtkarakussk35 Elcnerdgn yok ben hal kullanıyorum sıkıntı ypk programda sadece türkiye mağazasında yok ve iplay adında olan programlarda çakma uygulamalar bizim kullandığımız o güzel iplay değil 😔
KezbanBekciBa Iphone6s vardi bendede ozamanlar tubidy vardi kisin X aldim herseyi sirfirdan yapinca tubidy gitti iplay buldum zar zor ama iplay tubidy ayni zaten net varken indiriyorsun hatta youtubeda ne varsa indirebiliyorsunuz net yokken indirilenleri izliyebiliyorsunuz bu arada dunya radyolarida var