Elcnerdgn Yasmina canım bu uygulamayı da indirdim fakat şarkıyı indirdikten sonra cevrımdışıyken dinleyebiliyomusun? Ben direk beğendiğim şarkıyı sectim çalma listeme ekledi. Fakat indirmedi sanırım nasıl yapıcam
Sinemkurtkarakussk35 ZeykemKaya önceden indirdiğimiz için biz kullanıyoruz ama ara ara türkiye mağazasından kaldırıyorlar sonra ger koyuyolar
Sinemkurtkarakussk35 Elcnerdgn en güzeli iplay yoksa zaren müzik diye bişi yok yada bilgisayara bağlayıp yüklemek gerekecek. İplay olmadığına göre gelene kadar bilgisayara bağlayın o şekilde eşzamanlayın. Ama sık sık kontrol edin arada türkiye mağazasına geliyo gidiyo
Sinemkurtkarakussk35 Elcnerdgn yok ben hal kullanıyorum sıkıntı ypk programda sadece türkiye mağazasında yok ve iplay adında olan programlarda çakma uygulamalar bizim kullandığımız o güzel iplay değil 😔
parasetamoll Abdbahar olabilir bende iplay şu an çıkmıyor app storede önceden indirdiğim için hala var :)
Kubra_dmrr Ayy ben hepsini denedim sinirden telefonu fırlatacaktım artık eskiden tubidy ve nettube kullanıyordum tubidy değişmiş saçma sapan bisey olmuş nettube de arama bile yapmıyor artık. İplay musifan onun gibi bir çok program indirdim hiç biri güzel değil anlaşılmıyor internetsiz çalmıyor liseteye elle diyosun eklemiyor saçma gereksiz programlar az önce bi arkadaş yazmış ciao kullanıyorum hızlı indiriyorum vs die son çare deneyeyim dedim çok güzel Türkçe anlaşılır neyi nasıl yapacağı bile gösteriyor 😊
Gozdekaraoglu Kubra_dmrr beğendiğinize sevindim ben yazmıştım 😊 sizin gibi çok aradım en sonunda bunu buldum ve memnunum😊
Betus93 Peki kamera ayna gibi cekiyorsa napiyosunuz. Selfi modunda sagdan cekiyorum soldan cikiyor. Bilen varmi acaba İphone7
Kubra_dmrr Betus93 o en nefret ettiğim şey benim de 6s ama bi ona çare bulamadım çok iğrenc oluyor resimler