haledirlik Melekhkn hayırlı olsun gözünüz aydın 😍 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻 Bende 5 gün sonra gidicem inşallah güzel haber alırım ❤️
haledirlik SusamTanecigi bende 4+1 henüz kese kontrolüne gitmedik 5 gün sonrasına randevumuz var. Sanırım sizinde aynıdır 🙂
SusamTanecigi haledirlik 4+5 bizimde çarşamba gittim alttan muayene de gördü cumartesi tekrar gidicem kesenin gelişimine bakacak sağlıkla gelirler inşallah
Melekhkn Mucizeeannee bazı doktorlar cok ilgisiz oluo aslında daha hassas davranmaları gerek belki senelerdir bekliyoruz bu anı iyi bi doktor bulmakta cok önemli
Mucizeeannee Melekhkn ilk gittiğimde kasık ağrımı kist var dedi ve beni 4 haftalıkken alttan ameliyat ettiler üstelik genel anestezi ile bir hafta sonra kasık ağrım devam etti ve yoğun baş dönmesi yaptı bende evde test aldım yaptım neden doktora gitmeden test yapmadın dersen bize tüp bebek harici imkansız olduğunu söylediler hiç beklemiyordum çünkü
Symazturk Melekhkn mutluluğunuza ortak olmak çok güzel insallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız sizin adınıza çok sevindim 🤩🤰🏼
haledirlik SusamTanecigi 4+2 oldu bugün ☺️ Zaman geçmiyor sanki kontrol günü için 🥲 Nur5 benimde tüp bebek. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. Ne eksikliğini ne acısını yaşatmasın inşallah 🤲 umudunu yitirme, pozitif ol ❤️
SusamTanecigi haledirlik geçmiyor daha öncesinde kayıp yaşayınca birde acaba bişey olur mu diye zaman geçmiyor aklım orda