Sedos199535 Güzel anneler lütfen tavsiye verin nasil iylescem benn kizim grip banada bulaştı 9 haftalık hamileyim doktor ilac önermedi sadece parol icebilirsin dedi bugün kulaklarım bile tıkalı hızlı doğal zararsız nasil iylesebilirim 😔😪🤧🤒🤕
Merveerkan Sedos199535 kuşburnu çayı için bol vitamin alın nefesiniz açılsın diye vikis burnununuzun kenarlarına sürün geçmiş olsun
Kksll Sedos199535 ayaklarınızın altına limon sürün yattiginiz odaya kuru soğan kesip koyun birde sıcak bir şeyler tüketin 2 günde atlattım çok şükür
MercimekveAnnesi16 Sedos199535 ıhlamur nane limon ve bol bol su tüketin ve dinlenin uyuyun hep terleyince atlet değiştirin ve duş alın
Sedos199535 Merveerkan bitki çayı pek önermesi doktor ama nane limon ıhlamur içiyorum devamlı ama iylesemiyorum sanki
Yagmr000 Sedos199535 bir zararı yok günde 3 bardak falan içiyorum halada icemeye devam ediyorum doktorum içebilirsin demişti
Merveerkan Sedos199535 mutlaka çok su tüketin 4 lt kadar terle atarsınız benim de 3 gün oldu ama geçiyor gibi inşallah