Gezegen_00 Kızlar günde bir adet demir hapı içiyorum doktorum ikiden bire düşürdü sizinde öyle mi öncelikle onu sorayım, onun harici multivitamin(decavit), nbl kalsiyum ve magnezyum hapı kullanıyorum yani günde 3 hap siz neler kullanıyorsunuz?
Kuzucccum Gezegen_00 ben de 3 hap kullanıyorum Demir için folık asıt bıde magnezyum ıcın ( ekstra suda coZunen ıkı toz da var )
Dilara0638 Gezegen_00 bende multivitamin, d vitamini sprey şeklinde bide toz magnezyum kullanıyorum aslında demir de içmem gerekiyor ama henüz başlamadım onada yarın doktoruma değerlerime baktırıp başlayacağım🤦♀️
Redpepper Demir, dvitamini, omega 3 içeren multivitamin, magnezyum, çinko içiyorum maalesef değerlerim düşük. Ayrıca progestan ve endol fitil. Yani içim dışım ilaç 🙄
Gezegen_00 Redpepper. Doktor benden tahlil falan almadan kafasına göre yazıyor valla vitaminleri sizin çokmuş evet bir ara bende çok içtim enfeksiyon olunca falan
Redpepper Gezegen_00 aslında değerlere bakılması lazım arada ona göre veriliyor genelde, benim kanım ve çinkom düşük, d vitaminim de toparladı ama düşük riskinden evden çıkamıyorum güneş alamıyorum o yüzden devam ediyorum, diğerleri de kasılma olmasın diye.
HilalYlmz Gezegen_00 d vitamini, kalsiyum suda eritme, Demir hapı, multivitamin kullanıyorum birde bu hafta bacaklarım kasılmaya başladı büyük ihtimalle magnezyuma da başlarım 😏
Gezegen_00 HilalYlmz Ben magnezyum kullandığım halde bacaklarım kasılıyor bir de 74 TL Lik ilaç nasıl fayda etmiyor anlamadım, d vitamini bende hamilelikten önce de eksikti ama bunun üzerine bir test yapmadı d vitamini takviyesi yapmasını bende isteyeceğim
mathildaa Gezegen_00 burda yazılanları görünce ben az mi kullanıyorum acaba dedim ya. Folik asit alıyordum, 12+6dayiz, yarın elevite geçiyorum. Gunde tek yani
HilalYlmz Gezegen_00 ilk defa bugün o şiddetli kasılmayı yaşadım uykumdan uyandırdı felç indi sandım bi an oynatamadım çok kötüydü sonra işte koca gün Alt baldır ağrısı devam etti
Sevilss Gezegen_00 vücudun deposu az dır ve ekstra bebek senden alıyor bu tarz ilaçları bence 3 ay önce başalmak lazım ki gebelikten ki faydası olsun bence
2melekannesi_ Gezegen_00 kan sulandırıcı+folik asit+ bulantı ilacı olmak üzere 3 farklı ilaç içiyorum şuan inşallah folik ve bulantı biter de azaltırım biraz diyorum ama bu sefer de vitaminler başlıcak 😬
Seranad Gezegen_00 ben saysam saymakla bitmez 😂 nidicart günde 3 kere, progestan günde 3 kere, maltofer günde 2 kere, benexol günde 2 kere, vicium d3 günde 2 kere ayrıca prolotun iğne 1 doz ve ciğer geliştirci iğne oluyorum 4 doz. Yazarken yoruldum