Derya2867 Elifcc yumurtlama 9 mayıstı ben 19 mayısta silik çizgi gördüm 3 gün bekledim tekrar yaptım kopkoyu çıktı
Tubaturan Elifcc ben adetime 2 gun kala aksam vakti yapmistim 10 saniye icinde belli etmisti. Pozitifti. Adet gunum kan verdim 680 cikti🥰
hazal2131ds Elifcc adetime 2 gün gecikmişti. İnanamadık ilk defa yapmıştık çünkü. Diğerlerinide boşuna harcadım ikinci yaptğımdada çıktı 3. Çıkmadı artık su içip yaptım çünkü cahillik işte 😂
Afracim Elifcc adetime 3 gün varken akşam 7 de test yaptım silik çıktı hasteneye gidip kan verdim 280 çıktı ☺️
Elifcc sdmr20 hafif kasık ağrım var adet olucak gibiyim o kadar akıntım var ama böyle tuhaf yapışkan gibi önce sarıydı şimdi krem bu belirti mi bilemiyorum 😬
Semanurozgan Elifcc ben gebelik testini akşam 8 de yaptım pozitif çıktı gittim kan verdim 549 çıktı beta HCG o zaman daha yeniymis 3 haftalık felan
Elifcc Semanurozgan maşallah sağlıklı devam eder inşallah 🌱 yumurtlamanız erken oldu sanırım benim adete bir kaç gün kala olduğu için acele etmek istemiyorum açıkçası
Semanurozgan Elifcc o zaman bekleyin aradan 15 gün geçmesi gerekiyor hatta 17 gün sonra belli oluyor testte
MerveSglk95 Elifcc ben oglusumu erken gebelik testiyle reglme 5 gun varken ogrenmistim sonra beta 20 cikmisti ikinci oglumda regl gunu test yaptim pozitif cikti kan verdim 300 kusur cikmisti 😀
Elifcc MerveSglk95 içinize mi doğdu naptı bende yumurtlamanın üstünden 14 gün geçsin diye telef oldum negatif görmemek için habire erteliyorum 😂