Elifcc GulcanDongel öyleymiş evet anan henüz benim çatlama üstünden 12 gün geçti 14 gün geçince yapayım diyorum bende 🌱
Elifcc Halimeege maşallah değeriniz çok iyi çıkmış şuan çatlama göreli 12 gün oluyor 14 gün olunca bende test yapacağım inşallah 🌱
Halimeege Elifcc Benimde 7 gün geçmişti çıktı canım kendimden anlamıştım 2 tane çocuğum var tecrübeli olunca
sedacelikss Bende yerleşme kanaması oldu adetime 1gün kala, ertesi gün akşam yaptım idrar testi pozitif çıktı, 3gün bekleyip testi tekrarladım düşük mü yerleşme mi diye yine pozitifti,kanamadan 6gün sonra kan verdim 1915 çıktı
Elifcc sedacelikss değer çok iyi çıkmış bende en azından çatlama sonrası 14. Gün yapayım diyorum Cuma günü
gazetecianne Elifcc ben de işten gelince yapmıştım çişim bitmeden hemen çift çizgi oldu 🤦🏻♀️ 3 gün gecikmişti ikizmiş meğerse. 15 haftalığız şimdi
Elifcc gazetecianne oo maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah .. darısı bizlere hayırlı zamanda 🌱
[silindi] Elifcc Ozamanlar bi uygulamadan takip ediyordum 16 17. Gününe geliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Bazi kadinlar 14. Gunde yumurtlarmis benimki 16 17 de oluyordu muayne olduğumdada o vakitlerde çatlamış oluyordu ona göre değerlendiriyorduk bizde.
Minigimm0611 Elifcc kaç gün geçti adetinden yap gitsin için rahatlasın cıkmazsada bidaha yaparsın daha sonra nolcak 😌
Elifcc Minigimm0611 bugün gecikmenin 8. Günü 2 gün sarı bugün koyu krem akıntım var onun dışında birşey yok 1 gün sahan bekleyeyim diyorum
Derya2867 Elifcc ben akşam yaptım kopkoyu 2 çizgi belirdi ertesi gün doktora gittim beta 1120ydi 4 haftalıktım şimdi 6 haftalık olduk bile
Pelinbyrktrlr Elifcc Ben öğleden sonra yapmıştım erken gebelik testi. O gün gidip kan verdim reglime 4 gün vardı. Hcg 57 çıkmıştı
mrvkls Elifcc bende akşam yapanlardanım canım hamileysen zaten anında çift çizgiyi görüyorsun😁 peşinden de kan vermiştim o da 563 çıkmıştı🤗