hazal2131ds Zeynepyrdnkl son 1 hala tık yok. Demin yürüyüş yaparken vajinamda bi batma oldu hemen eve geri döndüm. İnşallah bebiş gelmeye karar vermiştir
Afracim Zeynepyrdnkl bol squat yürüyüş yapın hurma yiyin perine masajı ve ilişki çok öneriliyor 😊 sağlıkla gelsin inşallah ☺️
Mervemerve58 Zeynepyrdnkl yürüyüş yapyorum bende ama kızımın yeri rahat keyfi ne zaman isterse o zaman gelsin yetrki sağlıklı hayrli olsunda
Kubrakarahann Zeynepyrdnkl son 6 ama oğluşum gelmek istemiyor galiba beklemekten tükendimmmmm🥺 kanala girmemiş daha sizin ki kanal da mı?
Kubrakarahann Zeynepyrdnkl benim ki de baş geliş kafasını kanala dayamış biraz ittirse girecekmiş ama hala yukarıda ben hissediyorum yani.. ne olucak böyle bilmiyorum her gün bugün mü geliyor diyorum ama yok yaniii.😤
Zeynepyrdnkl Kubrakarahann benimde midemde aşırı baskı var yukarıda hala bence çünkü otururken felan inanılmaz rahatsız oluyorum gogsum karnımın üstünde ağırlık yapıyor gibi midem sıkışıyor sanki
Kubrakarahann Zeynepyrdnkl al benden de o kadar wc girdiğim de bile batıyor resmen mideme.. birde şimdi akşamları sağ tarafımda toplanıyor canımı acıtıyor resmen ya 😤 plates yürüyüs squat hurma ahududu çayı hepsini yapıyorum tık yok.