Zeynepyrdnkl Kızlarrrrrr😂 kaç gününüz var bizim 5 gün sonra ,40 haftamiz.doluyor her an da olabilir allahimm inşallah 5 gün de sürmez bir an önce dogururum😂 Bu arada süreci nasıl hizlandiririz taktikleri alalım😂
fatmamusa-28 Zeynepyrdnkl bizimde son 5 ama hiç niyetli değil gibi oğlum 🤭 ne yapsakta onlar istedikleri zaman gelecek gibiler canım
Yeppudaa depsizoo kız senle yakın günlerimiz hep böyle postlara seni görüyorum ,hatırlatıyorsun günümü 🤣🤣🤣 totem yapıyorum saymıyorum uygulamaya girip bakmadan kaç gün kalmış bilemeyecem
Mersin33kader Zeynepyrdnkl biz daha 87 gün var ama sezaryan olacam kaç gün erkenden alırlar bilemem heycan dorukta 🤗🤗
Zeynepyrdnkl Yeppudaa engelle beni bacım 😂😂 hep hatırlatıcam yoksa sana ya valla bende bayadır bakmiyordum girdim baktım 5 gün kalmış en ufak belirti açılma sancı hiçbiri yok🙈😂
Mervemerve58 Zeynepyrdnkl yürüyüş yapyorum bende ama kızımın yeri rahat keyfi ne zaman isterse o zaman gelsin yetrki sağlıklı hayrli olsunda
ebru23 Zeynepyrdnkl son 130 gun ilk gebelikte 30 da bavullari hazirlamistim simdi bilemedim oglum 40+5 GELDI. kizim bakalim ne zaman gelcek
Yeppudaa Zeynepyrdnkl 🤣😅 bana daha çok var saymıyorum 😅 inşallah kazasız belasız sağ salim dünyaya gelirler .🥰🤍
Gamzemirenver Bizim de 63 ama çok az kaldı bitti diye şey yapıyorum evde 🤭😂 sizin beş gün her an herşey olabilir 🌼 sağlıkla gelsin bebisler rabbim isteyen dileyen herkese versin inşaallah